Přátelé kdo to chce trochu rozjet na Čerňáku. Zatím tam vidím jen modré body, ale já bych se chtěl vážně připojit případně poskytnout AP. Záleželo by na měření hodnot ode mne .
Já jsem na Kpt. Stránského 993
Pokud mas slusnou smerovou antenu a bydlis ve vyssim nez patem patre, dostanes se bez problemu primo na AP. Pokud ne, tak se behem par tydnu u mne chyta repeater pro vykryti tohodle prostoru. Jinak pokud pouzivas ICQ, bude komunikace o detailech podstatne rychlejsi
pokud se chcete dostat dále do CZF bude do tří týdnů možnost se připojit do páteře v kyjích node karel kabel kyje pokud tam vidíte není problém se připojit. zdravím Karel
bych problém nehledal na středových parabolách nebo offsetech by to melo být v pohode není nic jednoduššího než to vyzkoušt když to půjde tak hurá když netaksmůla ale, osobně si myslím že, to bude fungovat není to nijak dlouhý spoj delají se i delší a fungují dobře.
to je super. K tomu jen možno dodat jsem na proseku a protože je tu Petr Simandl takje to tu opravdu CZFree není to zadarmo ale, za nejlevněji jak to zde jen jde. Sdílím tento přístup jen na rozdíl od petra si uvedomuju že, to nejde delat až tak free holt se musí nekomu nekde za ten inet platit ale, jsem jinak stejného free smýšlení. tak se teším až se připojíte zdravim Karel
pokud vidíš na node Karel Kabel Kyje v Kyjích Jiráskova čtvr? mohu ti pomoci. Vstupní náklady tu ale, jsou příspěvek jednorázový na AP je 1200,- Kč a potom náklady na zbudování tvého připojení počítej s 1800,- Kč za Z-Com xi626 neco kabelu 1bm á 12,- Kč aktuálně Belden H125 ozkoušený i pro WiFi dále konetory za cca 150,- a anténu nekupuj dají se vyzkoušet osvědčené bastly od Simandla tady ode mne z Jablonky. Pokud máš jakíkoliv další dotaz tak icq mam 281126787
zdravím Karel