lidé prosím napište mi PMkem ty vesničky co kam spadají, myslím tím kolem prahy... kám je mám zařadit, jsou nyní nové pod sekce..
Praha východ, západ, jih a sever..
na sever a jih se totálně vyprdni vem si nejakou starší automapu nebo neco podobného kde jsou vyznačené okresy a šoupni to jen pod Prahu - východ a západ a dále to delej na okresy.
Důvod lidi si pamatují v kterém okrese bydleli. Vytváření neco Jih neco sever nebude mít třeba ohledně Jihu, východu, severu mimo u cloudu severovýchod a cloudu říčany, a měcholupy.
tady hranice a dělení už nemá smysl vůbec protože spolupráce mezi cloudy je natolik dobrá a provázaná že , bych navrhl vlastní oblast. jinak je to zcestný protože HMNEt je od prahy 15 přes 10 až na 9 a 13. Co s tím chceš delat? zdravím Karel
zkus mne vysvetlit jak jsi určil co je sever a co jih? tvoříš tu nové okresy?
Promiň takže třeba takové strančice jsou třeba víc na východ ale, Průhonice jsou více na jih.
Nebo Radonice jsou už sice za Prahou ale, rozsah by meli dostat z cloudu severovýchod.
Takto striktní roznačení má smysl u menších cloudů ale, u velkých to je nesmysl.
Docovy pseudookresy sloučeny do jediného Nyní již netřeba přemýšlet kam přesně, která díra kolem Prahy patří.
Dobrým vodítkem zda je to ještě okolí Prahy můžou být okresy Praha západ a východ - tuto informaci najdete například i v node monitoru, když dáte hledat nějakou vesnici.
tady bych skoro použil okresní řešení v kombinaci se stávajícími kraji tedy vypsat to podle toho jak jsou kraje a do nich vřadit města a okresy jak bývaly. zdravím Karel
Přejmenoval jsem docův thread aby se nemuselo zakládat nové vlákno.
Pokud máte někdo pocit, že by se mělo něco udělat s kterýmkoliv threadem v Připojení - Praha (a níže) toto by mělo být místo, kde to můžete napsat.
Speciálně mám na mysli tyto operace nad thready:
* uzamčení/odemčení
* přesunutí jinam
* sloučení více threadů(merge)
* rozdělení threadů(split)
* přejmenování
Rovněž zde můžete protestovat proti přejmenovávání threadů, které praktikuji a to s cela jasným cílem: Udělat fórum přehledné i pro blbce. Tzn. snažím se, aby název threadu vystihoval lokalitu, které se týká.
Tentop thread je sice lehce off-topic v sekti připojení, ale na jiném místě by ho většina lidí přehlédla. Imho si jeden offtopic thread dovolit můžem
Jeste k te editaci a ohlaseni - vzhldem k tomu, ze pro novacky je novy nazev snazsi tak kvuli nim nevidim duvod a pro stare zustalo stejne threadid takze se do fora dostanou stejne tak bez problemu.