Taky jsem se prestehoval do Zelence a chtel bych se pripojit, Pravdepodobne bych mohl potom propojit vic lidi, ale potrebuji nejaky pripojny bod pro sebe. What should I do ?
Pro pripojeni v Zelenci by bylo potreba nejakeho AP v HP.
Asi tak pred pul rokem jsem sledoval tami situaci naposledy, ale mam pocit ze tam stale nic neni.
Pokazde nekdo prijde stim ze behem 14 dnu zprovozni AP, ale skutek utek.
Pokud se tak stane pak mate super misto na AP. Asi pred pul rokem sem psal Vasemu starostovi jestli by bylo mozne umistit AP na Vas vodojem a nebyl nijak zvlast proti.
Ale na zadne dalsi jednani nedoslo jelikoz to visi na AP v HP.
To je sice pekne, ze v Zapech je AP, ale nevidim v tom neco moc pozitivniho pro na v Zelence. Ze se podarilo neco zachitit pred rokem ze Zeence, tak to uz dnes asi nepujde, protoze co ja vim, tady zadny AP neni a to je skoda. Ale jinak dik za odpoved.
kdyz nic jineho, tak v zapech najdes inspiraci, co to stalo, jake jsme meli problemy. zapy jsou polovicni nez zelenec. chudsi nez zelenec. husinec je vybornej starosta a vodojem je obecni, poptej se ho na nejakej prispevek, treba ho to osloví. u vas to proste musi jit lip nez u nas. kolik vas je ? u nas to financovali zpocatku tri lidi.
Ví někdo, jak a kým je dnes pokrytá Zeleneč ? Signál pod vodojemem je cca 30-60%, každý metr stranou trochu jinak, 3-4 sítě, ale mapa tam nedosahuje, tak nevím, kdo to je ....
přestěhoval jsem se do Zelenče a modemu už jsem nějak odvykl. Viděl jsem tu cca rok staré příspěvky a starší. Na vodojemu jsou zřejmě zatím jen komerční antény, nebo se něco změnilo ? Mám to k vodojemu asi 200m, takže bych to možná mohl chytat i unvitř, bez vrtání do zdi na venkovní anténu ....