Ahoj,dá se domluvit nějaká kooperace např. při společném nákupu licencí NOD32 pro členy sdružení - případně jak vhodně začít spolupracovat na zajímavých projektech?
Dá se i jen přidružit za tímto a podobnými učely(společný nákup IPTV prograsmů atd.)? NOD32 co mám nabídky tak po obchodní stránce se tomu snad výrobce nebrání(bere sdružení jakožto firmu otázkaj e co by řekl nad zaštiťující sdružení ostatních sdružení),nebo je tam jiný zádrhel v technickém provedení či pak spravování centrálním servrem....či snad jiný zádrhel v pracovní skupině těch členských sítí co o to projevili zájem?
Jako zastupce poradajiciho sdruzeni si Vas dovoluji pozvat na nadchazejici valnou hromadu, ktera bude konana 15.3.2008 od 11:12 v Mnichove Hradisti (ci jeho tesnem okoli).
Jelikoz se stale zvysuje pocet hostu a clenu pracovnich skupin na jednotlivych VH, a protoze se objevuji dalsi zajemci o clenstvi, byl bych rad, aby v pripadne, ze zvazujete osobni ucast na jednani jako hoste, abyste mi napsali.
Je to predevsim z organizacnich a technickych duvodu.
Prosil bych ty z vas, kteri o ucasti uvazuji, aby mne kontaktovali nejpozdeji do konce unora. (PM, mail, ICQ)
V sobotu 15.3.2008 proběhla v Mnichově Hradišti 6. valná hromada. Diskuse byla o iptv, voip, odložili jsme společný nákup NOD32 a rozhodli o pomoci czf - technickou správou serveru czf i jeho zakoupením. Další valná hromada bude 21.6. v Unhošti.
V sobotu 21.6.2008 proběhla v Unhošti 7. valná hromada NFX.
- NFX vyhradilo více peněz na stroj pro czfree s tím, že server bude virtuální, pro czf bude nejméně jeden procesor a giga paměti. Čeká se na ustavení skupiny pro fórum czf
- vnější telefonie - start 1.9. , ENUM tento týden
- konektivita dostane třetí lajnu (bude DE-CIX, Tiscali, Telia)
- vznikne prostor pro členy v Sitelu pro jejich volné použití (financovaný členskými příspěvky zúčastněných členů)
- do konektivity vstoupilo hkfree a křivonet
Další valná hromada bude zahájena v 11.14 hodin v pendolínu do Ostravy dne 13.9.2008 kdesi mezi Pardubicemi a Olomoucí