já sem v blízkosti kodanske bydlím v charkovské jak to vypadá tedy jak se to vyvíjí a co mám dělat či pomoc ted mám mikrovlnu ale od firmy tak jetly mohu něco udělat tak mi řekni
Tak jak to vypada s czfree? je mozne (pokud koupim antenu a vsechno prislusenstvi) se jiz ted pripojit pres tuto sit na internet? a jeste jeden dotaz, tu antenu bych si na strechu asi mel umistit sam co ?
Nazdarek Vsichni
jsem tu novej a bydlim v Tolsteho 1a v 5. patre ze 6, je to pravy horni roh Cechovo namesti a nejak moc se navyznam v mape. Poradi mi nejaky ochotny clovicek kde je tu nejaky pripojny bod? Nejradeji bych se osobne setkal s nekym tady v okoli a pokecal si trochu o moznostech pripojeni.
Dekuji Vsem ochotnym.
Tomik Trupik
>>>Dyk RS 232 je prec bezna seriowa komunikace pres COM ci ne e ?? Newim jak bych/s takhle resil siit
No jasne, ze RS 232 je bezna seriova komunikace a jaky je v tom jako problem????
O WAN sitich toho asi moc nevis, kdyz Ti to prijde zvlastni, ze. V soucasne dobe jsou asynchronni linky o kapacite 33.6 kbs jeste docela beznou zalezitosti a o synchronnich 64 kbs pripadne 128 kbs ani nemluvim, tak jaky problem by byl v 115200 ???
Po RS 422 je to na pomerne sluzne vzdalenosti (podle ITU-T je to norma V.11). Plno lidi by slintalo blahem, kdyby byli k Internetu pripojeni takovou linkou, nevim proc se tomu tak divis.
Jeste doplneni : Pokud se stranky budou v MSICI chovat divne, neni to chyba, ale fíčura M$ :-)
Stranky jsem testoval v Mozille a Konqueroru a tam chodi dobre. Jedine co jsem pro milovniky Billa Gatese udelal je, ze jsem vymenil PNG za GIF, nebot sqela MSICE png nezobrazuje korektne (neumi transparentnost). Pochopitelne se skripotem zubu, nebot PNG je lepsi a hlavne public format.
Zdravim,
byl zprovoznen link mezi AP a CeCOMem, zatim jede v testovacim rezimu a jiz dodava Internetovou konektivitu 1Mbs nasemu AP :-)
Link je zcela cisty, bez ruseni a bez jedineho packetlossu.
V soucasne chvili pracuji na systemu pridelovani pasma. Routing do Inetu je proto mozny az po domluve, defaulne je zakazany.
Situace se zmeni v nedeli vecer, nebo behem pondelka, az se vratim do Prahy a budu pokracobat na konfiguraci AP.
Zdravim, pred nekolika malo dny jsem se dozvedel o teto komunite. Bydlim rovnez ve Vrsovicich a to sice na rohu ulic Na spojce a Obloukova. Point jsem zanesl do mapy. Mam podobnej navrh jako Tomik Trupik, totiz rad bych se sesel s nekym z vas kdo me muze zasvetit do problematiky a vysvetlit stavaji stav.