Frappe
Newbie
|
Cau,
mam nasledujici problem. Ovislink WL-1120AP (proti AP D-Link DWL900AP+) mi jel na jednom miste cca 6mesicu dobre a pak najednou zacal padad. V logu APcka neustale naskakuje nekolikrat do hodiny hlaska o znovupripojeni (ale na pocitaci za klientem se to nejak neprojevuje, ze by chvili nebyl pripojen k siti):
03:06:18 Wireless PC connected 00-00-00-00-60-00
03:06:07 Wireless PC connected 00-00-00-00-60-00
03:05:51 Wireless PC connected 00-00-00-00-60-00
A vetsinou jednou denne se kousne (Ovislink klient) uplne. Zkousel jsem tam dat Ovise2, ktery na jinem miste slapal bez problemu, ale problem se opakoval. Horsi bylo, ze kdyz jsem Ovise2 vratil na puvodni stanoviste, zacal delat to stejne i tam. Zkousel jsem nahrat FW, resety, znovurucni nastaveni.
Napada vas cim by to mohlo byt?
Na tom problemovem miste jsou do nej zapojeny dva PC. Jdno ve stejnem dome a druhe pres kroucenou dvojlinku pres ulici. Ze by se pres linku vyrovnavali mezidommní proudy? Nebo myslite, ze je realne, ze by se neco stalo se sitovkou a ta mu takhle ublizila?
Zkousel jsem tam dat routrik s PCMCIA sitovkou - signal byl ok a v pohode to jelo nekolik dnu. Jo a antenni konektor jsem dotahnul dobre (dal jsem do dutinky v konektoru kousky dratku, takze kontak urcite je)
diky za napady
|