kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
ad MAc mám pro Vás možná řešení otázkou je kde bydlíte a zda ke mne vidíte protože i mne se situace nelíbí rozhodl jsem se připojit sám k sobě.
Petře přišel jsem na sraz aby se pořešilo jako vždy se nevyřešilo nic.
Vše je jednou poprvé a pokud Vás na odchodu jeden z účastníků srazu pošle dejmež tomu slušně kamsi tak se ani nepodivuji nad tím co se zde děje. Protože jsem na srazu byl po delší době poznal jsem akorát Vládu Střížkov, BratraK, doufám že Asistenta a Símu samozřejmě. Slušně jsem se dotázal člověka v rohu kdo je protože mne nápadně připomínal Majklovce z Czelanetu. Dozvěděl jsem se když se otočil ke svým známým co si o debilech co ho dokážout vytočit do běla a na otázku jestli jsem ho vytočil a čím mne bylo sděleno že, kdo je mne nemusí zajímat. Popravdě byl jsem na hodně srazech a to i nepříjemných ale, takovéto jednání mne tedy fakt dostalo pokud na srazy chodí takovýto lidé celkem se nedivím co se tu děje. Neříkám že, jsem svatej ale, když by se mne někdo zeptal tak slušně odpovím.
Doplním ještě něco k férovosti přijde mne nefér že, jako vlastník bytu v Jablonecké zde funguje subjekt který se oháněl CZFree aby měl výstavbu bezplatně od prvních členů Jablonky i Proseckých CZFree, levné nájmy za 1Kč a dnes se chystá CZFree zpoplatnit. Potom by možná nebylo od Věci zpoplatnit vše pro O.S. Jablonka chodíte po střeše, svítí se zde, máte na střeše umístěné antény, v domě používáte kabelovody, lišty které jste neinstalovaly atd. Já jsem třeba přišel s tím že, bych potřeboval dát na střechu anténu byl jsem poslán kamsi. Proč na nějakých 100 lidí Jablonky má potom doplácet dalších 300 lidí kteří vůbec nejsou připojeni. Zamyslete se nad tím i takto vy co máte na starosti O.S. Jablonka akorát si popudíte lidi proti sobě. Co se pak týká stejné míry právě třeba ukázka s tou mojí anténou je přesně o tom že, se tu bohužel měří každému jinak.
Osobně uvažuji o ukončení také a připojení se sám k sobě protože, chování k prvním členům proseckého CZFree i Jablonky je skutečně nefér.
K.
Naposledy upravil kabelnet 27.02.2008 v 23:12
|