Zdravim vsetkych... mam malu prosbu. Zakupil som si w 4000 pred ktorou som mal v sieti OvisLink 1120. Mam mierny problem s nastavenim 4000ky. Sluzi u mna ako AP. Nastavil som to asi tak ze som aktivoval nat pre ethernet aby siel net do wifi. Ale vraj je to riadna hlupost a dalsia vec je ze mi nejde bandwith. Nastavil som obmedzenie a neslapalo. Dalsia vec co ma trapi je ze v polozke bandwith by som potreboval nastavovat up aj down, no masina ukazuje mozstost nastavenia iba jednej rychlosti s rozdelenim pre ethernet a wi fi??? Poradi mi niekto zo skusenostami ohladom 4000ky ako to spravne nakonfigurovat?
Potrebujem koli stromom hodit dalsie AP k mojej w 4000ke aby som hodil do siete dalsieho cloveka. Chcel by som pouzit OvisLink 1120 koli cenovej dostupnosti. Malo by to v pohode slapat?
Ahoj, koupil jsem tento CF modul a chtel bych jej rozjet na iPaq 2200 pod WinCE. Nikde na netu jsem nenarazil na drivery. Nevite nekdo o necem? Minuly tyden mi odesel do vecnych lovist W4500. FUngoval cca 1/2 roku a ted zacal stavkovat a nechtel vubec routovat. jelo na nem 30 klientu a to dost nepretrzite
OK. Fakt to vypada na spatny HW, protoze kdyz jsem pripojil jenom moje PC, tak to padalo na hubu stejne. A jak to je s tim CF modulem XI-830, jak ho dostat do PDA?
Tak a mam neake postrehy ohladom firmware 1.20 final pre w line 4000. Vyskusal som pridanu funkciu wath activity, presny nazov si z hlavy nepamatam... V principe ide o to ze som ju zapol, nastavil 20 min. limit a co sa nestalo. Kliknem na syte survey a nic sa nezobrazilo, len nemo nacitaval neaku chvilu a tym to skoncilo, potom som skusil associated nodes... situacia sa zopakovala a nic sa nenacitalo. Restartoval som zariadenie a nic sa nezmenilo. Avsak ked som danu funkciu wath activity vypol vsetko slapalo ako ma. Dalsi moj postreh, Traffic Counter: podla navodu som zariadeniu nastavil v settings ip servera s casom a nastavil IP adresy ktore som chcel sledovat. Vsetko to krasne fungovalo az na malu drobnost, a to ze AP zacalo nevidane tuhnut, v priebehu dna kludne aj 3 krat. Zaujimalo by ma ci aj ostatny maju podobne problemy a ako ich riesit... Vdaka
Nebylo by lepší si stáhnout APLite od online.pl který je za dáčo případně koupit APPro a flashovat si ho za jedny peníze do xx zařízení? Používáme jich asii zatím 5 těch APLite a je to uplně v pohodě, jen to neumí BWcontrol , od toho je tu APPro