Zdravim, hodil jsem do mapy bod moji pritelkyne co by se chtela taky pripojit. Node se jmenuje Honey. Na jednicku tusim ze nema primou viditelnost, kazdopadne si myslim ze by ji mela v pohode chytnout. Jediny co se mi tam zatim ale podarilo chytit je ten Wap-Hoegrova jak jsem ti uz psal a tamtudy cesta nevede....
Antenu by si kdyztak mohla v pohode strcit na balkon, ma ho smerem na ten volnej plac vedle tech "novejch" baraku.
Kdyby jsi to chtel jit nejak promerit ci potreboval nejaky dalsi info, dej mi vedet.
PS. zkousel jsem ti posilat jeji vyhled emailem, ale asi jsem na tebe nasel blbou email adresu... tak se zatim mej 8)
Ahoj všem!
Po delší době jsem zase tady. S tim routerem to neni špatnej napad. Jen by me zajimalo, jestli nebudete mit problem nad tim, kdyz tam na tom PC bude (v pripade ze u nas v baraku neni nikdo kdo by znal Linux ) Win NT nebo W2K. Pokud by se sehnal dostatecne silny stroj, mohlo by na tom bezet treba FTP. Taky by to mohlo slouzit jako DNS a udělali bychom si malou doménu
Nazdarek všichni, tak už jsem myslel že ta dizkuse tady umřela. Všechno je moc hezký ale nemá žádný konkrétní spojení na nikoho kolem AP2, srazy mě utekli tak jsem jak to tak vypadá závislej jen na tomhle foru. Koukám bednu už máte ) K tomu routru u nás v baráku jsem sám ale vyhrabal jsem 486 kdyby se ještě někdo objevil. Koukal jsem na to že na AP 2 uvidím z kuchyně a budu muset táhnout kabel tak 17 metrů do obýváku tak jsem zvědavej jestli se to zrealizuje jakej bude útlum nebo budu meset tu 486 hodit někam do kuchyně :(. Jinak zdar vaší práci a pokud by bylo potřeba s něčím pomoct tak 603706479.
Jaky je soucasny stav AP Barrandov 2 ? Uvazuji o pripojeni pres CZfree a ma poloha je Lamacova 21 (jeden z tech vezakopanlekau uplne ne zapada Lamacovi (nody Xenos, Ledecky nejblizsi)zatim jsem jeste nezadaval nod do mapy)... na AP1 asi neuvidim, na AP2 pokud je jeho poloha na mape aktualni, ze strechy urcite. Takze jak to vypada ?
Vypadá to tak, že na ostrý provoz je potřeba pořádný počítač, co ukočíruje 3 wifi karty a ještě mu zbyde dostatek výkonu na normální služby. Mám na mysli něco jako PII(celeron) na BX čipsetu s 5x PCI nebo lepší.
Ctirad:gratuluju k zprovozneni AP2.Ja jsem nakonec nevydrzel nedostupnost signalu a zbudovali jsme lokalni sit v baraku.Ted aktualne asi 50 lidi.Myslim ze bych na AP2 stejne asi nevidel.
BTW:nebude nekdy zas hospoda.Docela bych zasel