Ahoj lidi,
mam dvacet konektoru N female na panel kus 45Kc na vyrobu anten. Kdo ma zajem tak se hlaste. Mam i pixly na anteny takze problem je jen v tom ze nestiham...
2 Yenik: jsem na icq tak se muzem domluvit. Nemas od sebe fotku smer Johanka? Mel bys ji videt.
Ahoj lidi,
mam moznost editovat mapu a tak jsem prebarvil body na Proseku tak jak se slusi a patri. Hned je to veselejsi.
Taky jsem schoval a prejmenoval Kratu (id 1713) omyl a ponechal opravdovskeho Kratu.
Takze vase prani ohledne zasahu do mapy muzete od dneska smerovat i na me a ne jen na Netdave.
Muzu pujcit testovaci plechovku s trychtyrem, na zkouseni je pri slabem signalu lepsi nez biquad (mam 2 verze - cca 14 a 17 dBi). Problem je ze neni odolna vuci silnemu vetru a obeznim holubum. O vikendu budu testovat trychtyr z drateneho pletiva, pokud to bude fungovat, tak budu schopen vyrabet smerovky se ziskem az 20dBi pro trvalou instalaci (odolne vuci pocasi).
Pro mista s dostatecnym signalem je samozrejme nejlepsi Simuv biquad, protoze je nenapadny a perfektne zakrytovany. Kdyz nebude mit Sima cas, tak muzu nejaky spichnout.
Nabidka zapujceni plechovky plati samozrejme i pro ostatni, doufam ze se to konecne rozhybe i na nasi "zapadni" strane proseka.
Mam ted doma komplet material na pet anten quad a jedna se dela 20minut. Kdo nechce cekat muzu mu dat komplet material.
Konektory mam od Skeptika za 45, takze cena jedne je 70Kc