Prima viditelnost na Lsd- Mixicek JE tudiz nemusime vrazdit topoly. Jelikoz je to dalsi klicovy sitovy uzel, zacaly jsme promyslet opticke propojeni LSD-Mixicek.
Take jsme zjistily, ze na instalaci anteny nam chyby "hardware" , takze prozatim odsouvame, do zamerovani RONJI vsak vse vyresime. Jinak spojeni s AP Mixicek by nas zabespecilo proti vypadkum site ze strany AP Heaven.
To Stay-D: S AP Mixicek sme se na zmene kanalu domlouvali. U nas na RIK to zmenime, jakmile se nam vrati nepostradatelny
( bohuzel postradany ) Linuxar Richtation.
tj. v pondeli.
Uz aby se Julian vratil:( Pokud ma nekdo heslo na roota na RIKovi, tak problem muzu zitra vecer resit. Jinak o vikendu bych rad pomohl se stavbou nodu LSD. U me ve Strasnicich (to jako tam, kde bydlim) si mi podarilo zlanarit tri fajn lidicky (na dvou potencionalnich nodech) a ted je to ve stadiu projednavani s mistnimi vladci (bytakama). Stejne se me ale jen tak nezbavite
Togratuluju, doufam ze se s tebou brzy spojime, Strasnice -Sporilov, myslis, ze by bylo mozny vzit zejtra plany na RONJU a sejit se s Mixickem a jeho otcem? Docela se o optospoje zajimaji.
chtel jsem se zeptat propojeni lsd a hell bude realizovano jak? proc se ptam, protoze mi budete krizit jeden spoj co vede ze st. sporilova do michle a protoze je to komercni spoj tak bych byl docela kyselej kdyby jsete me zacali rusit jede to na 9tym kanalu jen tak pro poradek, pokud by jste s tim 9tym meli problem, tak to muzu zmenit, ono by asi vubec bylo lepsi se na tech kanalech nejak domluvit, protoze na sporilove mam 2AP. Tak aby z toho nevznikl nejakej vopruz.
Snazime se nikomu do jeho vysilani nezasahovat a verime ze se do volnych kanalu vejdeme. Pokud by nekdo mel pocit ze ho rusime, at se klidne ozve a muzem to probrat. Navic nase patere jak jiz tu uz bylo xkrat psano budou vsechny opticke.
(Navic mame dukaz ze HELL zde existuje jiz od roku 1921)
Před několika dny mě náš správce cloudu poprosil o zorganizování srazu našeho cloudu na úrovni menší skupiny lidí.
Rád bych, aby za každé APčko byli maximálně dva lidi, představoval bych si sraz v tomto složení:
rychtation
Stay d
=PJ= Azzie
medlis
alli
Mixicek
a někdo od nás, bohužel mám dojem, že z důležitých osob, nebude mít nikdo čas nebo tu nejsou vůbec
Sraz probere pouze tyto věci a nebude se zabývat problémy jednotlivých APček:
1)viditelnost a možnost zapojení do jednoho celku
2)představení RFC-CZF-Addressing, jak a proč, případně jiná forma adresace cloudu
3)ostatní podle potřeby
Je nutná co nejmenší účast, davy nejsou žádoucí
Tento sraz bych rád uskutečnil 5. září od 20:00, místo je aktérům známé, pokud ne, osobně jím to sdělím včas.
Tak dnes sem si psal s Lounstarem a chce si kousek od nas zridit AP pripojene na nas. Navic, pokud sem to spravne pochopil by se rad zapojil do projektu HELL. Hurááá!!!
Dal se mi ozval Martin B. (asi 300m od HELL-RIK) a chtel by s z par lidma take pripojit.
Chce prejit od Netway. Ze bychom zacali konkurovat komercnim providerum???
Plati ze zitra skocime na stavbu HELL-LSD? Jdu na obed k rodicum, tak jim zkusim ukrast nejaky vruty a hmozdinky. Ale tata rikal ze ma pry jen 8cky.