presne tak! czfree neni o tom aby si lidi prodávali nápady a kupovali různé vychytávky ale o tom že si lidi dělaj co můžou aby to bylo nejlevnější a nejůčinnější
Pánové z ECCE si za svůj firm v OVISU nechávají řádně zaplatit. Proč ne, dělají přece pořádnou práci. Nicméně WLINE by mohl mít daleko větší užitnou hodnotu, kdyby byl přece jen o něco levnější. Sám bych je také kupoval, ale raději kupuji Ovise. Za cenu jednoho WLINE mám dva Ovise. Firmware z ECCE zase není takový zázrak, abych bez něho nemohl žít. Jediná pěkná věc na WLINU je trafiicc counter i když nevím proč bych měl počítat data na ápéčku, když mi data počítá můj server, na to nepotřebuji mít 50 WLINů všude možně. A ten jejich předražený WATCHDOG to je opravdu trapné. Stojí pomalu tolik, co levnější ápéčko. To je trapas všech trapasů. Můžou se s tím třeba jít vyfotit, že jo?
S tím se nedá nesouhlasit. Pravdou je, že ten jeden WLINE, který tady mám šlape parádně a nikdy se neseknul. Ještě jednou opakuji, že pánové v ECCE dělají pořádnou práci a také si ji nechají pořádně zaplatit, na tom není nic špatného. Pokud bych musel dvakrát týdně šplhat na HotSpot, asi bych si ten drahý WATCHDOG pořídil. Je jasné, že kvalita je o něco dražší. Budiž.
Tak se mi do rukou dostal Ovis s 1.03H.
Moje zvedavost nezna mezi takze sem ho hned musel otevrit, je to WL102, sice vubec nevim co to znamena, ale nejaky rozdil oproti WL103 bude
Takze by me zajimalo co tam muzu flashnout bez RS232 prevodniku, popripade jestli nema nekdo z okoli Praha,Vyhrad ten prevodnik kdybych to preci jen nevydrzel a dal tam pres web ten lukicuv FW, ten vychazi z shakeovo 1.02-rmk4 jak sem se docetl v readme.
Co pro zacatek skusit 1.03H-rmk od shakea ? Ten by mel jit, jinak teda ta 1.03H strasne haluzi.
Zdravím všechny máte někdo zkušenosti s polským firmware appro-1.0.5pre3.bin .Napište prosím chtěl bych ho vyzkoušet je tento firmware free nebo jak je to stím?
Potřeboval bych sehnat firmware který by dokázal routovat z Wlan na Lan.Přičemž na Wlan dostávám IP adresu automaticky.Na Lan je mi jedno jaký bude rozsah nastavených IP adres.Díky za pomoc.
V linuxu nejsem vůbec zběhlej ta bych potřeboval něco co by se nemuselo složitě nastavovat přes přikazovou řádku.Nebo jestli by mi někdo nemohl poslat již nastavenej firmware.
Dobry den, mel bych dotaz pouzivam aplite a rad bych aby jedna ip co je pripojena v lan nemela pristup do site wlan.... ap je v mode bridge.... iptables drop nejde... je nejaka moznost jak tu ip zakazat? diky za odpovedi