Ahoj, chtel bych poprosit, jestli by mi nekdo nemohl poslat vyzkousene (funkcni ) schema TTL obvodu, abych mohl propojit PC s ovisem. Trosku jsem experimentoval s firmwarem od "voda"
a jiz se mi nepodarilo nahrat puvodni firmware (mozna jen cast ) . Klidne by mi stacil odkaz na dane schematko, ale nasel jsem jich vic a proto bych chtel nejake, ktere 100% funguje. Diky za odpoved
mel sem v osivovi orig. firmware, pak sem tam dal nejakou orig. verzi 3.00, pak realAP a nakonec firmware od Lukice.
potrebuju routovani a NAT.
problem kdyz se chci pripojit k providerovi, ktery ma kodovani 128web klic, tak kdyz ho nastavim a chci se pripojit tak Conection faild.
zkousel sem tam dat puvodni firmwar, ten orig. a to same, connection faild.
webklic mam dobry, zkousel sem to s notebookem a pripojim se vpohode..
provider zadny filtr na MAC nema.
EDIT: kdyz dam site survey tak vidim u providera encrypted yes.
pokud zapnu encrypt a vyplnim web klic tak connection faild.
pokud dam encrypt no tak se k nemu pripojim..
connection complete. ale nejdou data
prosim nemohl by nekdo poradit? treba na ICQ 347564645
Zdar chlapi. Stale se mi nedari spravne skonstruovat ten obvod na komunikaci s Ovisem a flashnuti noveho fw. Premyslim kde delam chybu. Ty kondenzatory muzou byt elektrolity ? Nebo ja fakt nevim, proc mi ten obvod nefunguje. Nemate ho nekdo v Praze skonstruovany, ze bych si ho treba nafotil a do mrte obslehl, nebo nemuzete ho nekdo detailne nafotit, pripadne hodit na net i s matrici tistaku ? Dik moc ...