ahojte, plánuju vytvoření sítě ve štětínské (hned vedle bodu jfk), chtěl bych jí zapojit do czf a internetu, odkážete mne pls někdo na nějaké informace jak na to?
Jedná se spíše o pomoc typu napiš, zavolej. Netuším jestli Petr By byl ochoten tam jet pomoci namísto a nemohu mluvit za nej. V podstatě šlo o to že, pro lidi co začínaj má Petr Simandl poměrně slušně vytvořený webový stránky tak aby kdo se v tom moc nevyzná se dobral o čem že, to WiFi je. Odebírám vaše vlákno a nevidím v tom nic zvláštního upozornit nového člověka na věci co ostatní mají v malíčku mám pocit že, jsme takto začínali všichni. Simandlovu pomoc bych definoval na tu po netu, ICQ, mailu, SMS apod. Ne každý musí porozumět všemu co na tom Petrovým webu je a pokud bude potřeba si něco upřesnit proč by si nenapsaly?
Co se týká mne pokud by fakt něco nevěděl proč tam nezajet a nepomoci ale, pouze cokoliv mimo konfigurace routrů. Koneckonců jezdím kolem k mámě ob den.
Zdravím Karel
Kdesi na connected je vlákno Severní město ops vrací úder požádal jsem tam o peer nebo rozsah pro dvě AP jedno v čimicích druhé v Bohnicích odpověd byla že, ho dostanu dodnes jsem o IP rozsahu nic neslyšel a je to už rok. Dnes už je nepotřebuju ti lidé už jsou na komerčních poskytovatelích a to co kolem je otrávilo na tolik že, o CZFree už ani nechtej slyšet.
To jen na okraj takže kde je pravda si mohu myslet i já a popravdě požádám o MODeraci těchto dvou příspěvků jako Flame který tu tuším uhasl a nechci to rozebírat. Nevím co máte za zvyk v Bohnicích se chytit každýho hovna udělat z toho Flame tím že, druhého hned napadnete.
Nikdo jste se zde neměl k tomu zde tomu člověku poradit kde sežene info tak jsem mu poradil pokud vím tento web je pro všechny.
Na cokoliv dalšího neopovídám na Flame nemám čas!
Kdesi kdysi jsem z Hobitem probíral možnost propojení Proseka a dejvic do Dejvic vidím uplně libově sehnal jsem i pár node v Kobylisích včetně střech na spojení ve finále jsem se doveděl od rady starších že, to je zbytečné že se routuje v sitelu a to je dostačující až se zestabilizuje sit v cdloudu Jihovýchod a zbyde nám pár WiFi strojů milerád ten link doopravdy udělám.
Karel