bohuzel v karline 128 bude stat 1000 kc/mesicne. ted jsem dostal letacek, ze za mesic budeme mit v byte kabelovku. to asy resi samo... preji hezky novy rok! b..
Mam radost, ze je porad zajem. Komin na czFree alp.karlin zatim pripojeny neni ale brzo bude (doufam ze se to podari do konce listopadu). Z komina vysila Martin (Cool) a nabizi pripojeni k internetu. Neni takovy problem vystrcit dalsi antenu do Hybesovy (na fotkach neni proto, ze byly foceny ze zebriku na strane k zizkovu).
Mozna se nejak propojite s pwl, a nebude co resit. Jinak doporucuju kontaktovat Martina - kontakt je v nekterem z predchozich prispevku.
Bydlim hybešova , vydim komín úplně v poho měl bych zájem připojit se co proto musim udělat ? Mimo to že si koupim adaptér a anténu. Měl bych zájem o internet za rozumný peníz. Předem díky za odpověď.
Zdarec
Martin neodpovídá asi je někde pryč,
mám zájem o připojení jak do czfree tak na internet ve foru sem se dočet že v rámci czfree je inet zdarma, teda sdílených 32kb/s, je to pravda ? moje představa je že to je jakoby dialup zadarmo
, to by mi stačilo a jak je to s vytížením AP na komíně, jak je to se stabilitou sítě a připojení internetu v ní. A jestli potřebuju plechovku když ta anténa z komína míří někam jinam, myslím že to k tomu komínu neni víc jak 100m.
Co je s Martinem nevím. Co se týče czFree, tak komín stále ještě připoojený není. Do konce listopadu se to bohužel nestihlo, tak doufám že alespoň do konce roku :-(. Jde jen o přidělání další antény, potom bude czFree dostupné i z komína.
Internet je na komíně spolehlivý, ale není zadarmo. S tou 32 v czFree zkušenosti nemám, ale dlouhodobě bych na to moc nespoléhal.
Odborník přes wifi zrovna nejsem, ale na takhle malou vzdálenost se to snad chytí i na malou anténku na wifi kartě. Holt to chce vyzkoušet.
Zdravim, právě tady sedím s Kidem a dali jsme si do mapy link a vypada to, ze spojeni bude mozne realizovat antenou vystrcenou do ulice, kdyz zrovna nejede vlak nebo pomocí pětimetrového stožáru. Prosim o nabídku rychlostí.
Na brzké sdílení disku se těší Kid q8)=~ & Vitex (Arachne Labs)
momentalne se organizuje nova konektivita, snad to vyjde, pokud ano, tak to bude mnohem lepsi (byla by optika po kabelu nedalo). S konektivitou do czf je to trosku horsi, ale nejaka taky je, ale je to zatim spis na prohlizeni diskuzi a tak.
Ceny budou velmi brzo (aspon doufam), predbezne to vypada na garantovanou 64 (ale realne spis vic garantovanyho) s pujcovanim az tak mozna do megabitu, ale uvidime, s cenou tak kolem 500/mesic.
PS: s tim tvym ps teda rozhodne souhlasim....
PPS: kdyztak muzes na mail karlinet (at) marik.net