Da se 500b/g pouzit tak, ze se pomoci neho pripojim bezdratove k nejakemu jinemu AP, ktere poskytuje pripojeni k internetu a zaroven ho pouziji jako AP k vlastni bezdratove siti? (Jeste ho nemam, nemohu to vyzkouset, proto se ptam...)
Predem dekuji za informace.
04.03.2004 v 15:40
Beren
Newbie
Re: Da se pripojit bezdratove vlastni bezdratova sit?
Rad bych se jeste zeptal na Vas nazor, zda je lepsi koupit 500b ci 500g, pokud nebudu brat v potaz cenu ci koncova zarizeni na nej zapojena.
Zajimaji me predevsim mozne problemy pri zmene firmware v obou verzich a pripadna dalsi podpora, at uz ze strany vyrobce ci uzivatelske komunity.
Dle Vasich reakci zde ve foru soudim, ze lepsi bude 500g, domnivam se spravne?
Dekuji za kazdy nazor.
Minstrel
04.03.2004 v 16:37
Technik
Junior Member
Re: Re: Da se pripojit bezdratove vlastni bezdratova sit?
nemáte někdo zdroj informací k wl500b/g, které se v manuálu nedočtu (například tu systémovou konzolu). Pořeboval bych zjistit, jak je to s využitím nvram tj. jak dlouhé povely a kolik ji je možno do asusu nacpat a hlavně, odkud to lidi víte. Dik
úspěch jen částečnej. Scan funguje jen když zadám skutečnou ESSID APčka, rádio hlásí -64/90 dB, ale nedaří se mi dostat z toho funkční TCP/IP. Spuštění udhcp by mělo získat od serveru IP adresu i gateway? Mě to jen hlásí dokola .. debug, sending discover .. mimochodem, kde se dá v nastavení najít jakou mám proti AP IP adresu?