Nevim jak ty, ale ja sem tento letak pochopil tak, ze odebrani "FREE" konektiviti sice mas ale jen pri obede v teto restauraci a ne volne v prostoru kdekoliv jinde.
ale ja jo - pochybuju ze kdyz tam nekdo prijde s notebukem ktery ma v sobe napevno wifi, ze mu to nepojede,takze dle meho nazoru se to da sebrat a sirit dal v pohode.
obavam se spise te rychlosti. kazdy pise 512 ale realna rychlost je uplne inde. vyzkousejte si sami.
mimochodem by mne zajimalo kde berou internet na moulinrouge v bezuvkach - videl bych to spise na pevnou linku od telecomu, tamni pracovnice se asi docela nadrou aby to zaplatily :-)
mne to docela zajima,potrebuju pripojizt kamose v Brezuvkach a to je tedy orisek (nechci rict primo ORECH). cili merici akce VYLET PO OKOLNICH KOPCICH S NOTEBUKEM bude velmi brzy nasledovat. jaro se blizi...... listy na stromech rostou,signal slabne...atd.
dnes jsem behal kolem orliho hnizda ale nic jsem nezachytil. uvnitr jsem zatim nebyl ale podle mne jim to nefunguje,pochybuji ze bych to s 12db antenou nechytil 20metru od hospody
Ahoj ve spolek, patrim mezi nove cleny komunity CZFREE v Brne. Osobne takovouto sit povazuju za velky prinos k e zpristupneni Internetu siroke verejnosti.
Na Zlin se divam proto, ze tam bydli moje segra a rad bych ji ulevil od telefonnich poplatku na ne Nerad takto podporuju tele-kom.
Prosim cleny znale situace o sdeleni, jestli ma smysl zkouset chytit nejaky wifi signal ve Zline-Loukach. Konkretne ulice tusim Pod vinohrady.