tak uz jsme to tam nejak natlacili... nicmene chci se zeptat na nejaky FW... jak se u toho lukicovyho zprovoznuje nat? To je pres prikazovou radku? Totiz jsme ho tam meli a ve web rozhrani o natu a routeru ani zminka... jestli by jste nekdo mel nejaky odkaz tak o nej prosim
Cauky, tak mam na stole jednoho asi totalne mrtveho ovise. Po zapnuti jen probliknou diody Lan a sviti Power, to je vse . Po pripojeni na konzolu se nic nedeje. Je to jeste vratny proces, nebo so ho mam dat nekam zaramovat ?? Diky za odpoved.
Zdravim, mate nekdo prosim zkusenosti s Ovis1120AP jako AP + klient Ovis se zapnutym MAC policy+WEP 64bit? Mam tuto konfiguraci, nicmene v pripade zapnuteho WEP se mi nekteri klienti nedokazi ani zasociovat.
Ve statusu to hlasi Bssid:00000000 a nic... proste, vypnu-li WEP hned to jede.. Zajimave je, ze nektere Ovise se chyti a nektere ne... Uz se mi to stalo i proti Dlink 614... stena situace... Vetsina ovisu ma FW 1.04H ale presto nektere maji na vyber pri stejnem FW WEP i WPA a nektere jen WEP.. Zkousel jsem i update na verzi 3.00F ale ani ta nepomohla na AP ktere se nedokazaly asociovat. Ani zmena FW na ap k nicemu nevedla.. Obecne plati, ze 100%ap, ktere nabizely WPA se zasociuji a 60% tech ktere maji pouze WEP.
Zna nekdo reseni ?
DIky Honza
Takze k tomu flashovani ovise pres seriak - Vypracoval sem takovy navod, hodne pro lajky, ale nevim kam to dat, aby si to mohl kazdy stahnout. Ma to 2,5MB - je to fakt hodne podrobne, spis az pro lamy ).
Jsou tam pouzite i prispevky z tohoto fora, tam at mi odpusti kazdy, koho sem zkopiroval.... Jen doufam ze tam neni naka chybka, ale snad ne. Popsal sem tam i problemy, ktere jsem mel, takze se to muze hodit kazemu, kdo nevi. Kdytak odpoveste kam s tim....
Tatrac