tak jsem připojil HW AP ovislink na eth2 a nastavil pevnou IP a gw, pingy na hw ap jednou, avšak nemůžu se dostat na ten ovládací webík toho ovislinka :(
Potřeboval bych nějakého správce AP PWC online na ICQ, aby se on zkusil připojit.
HW AP jsem nastavil to do režimu AP, má filtraci MAC adress. Jeho web menu je fakt dobře udělaný, někdo si s tím musel dát dost velkou práci
takze jsem ted u tatky a nasel jsem tu 8GB hadr takze ho dam jako master. Dale jsem byl v centru a koupil si prirucku s 8smi cedeckama DEbian linux Woody 3.0r1 takze to tam nainstaluju znova.
Ad. jklamo: no nemas kontakkt na nekoho odtamtud ?
Vazeni datum bude ustanoveno dle reguli o valne hromade podle zakona.To znamena ze vsem pripojenym pride budto emailem nebo postou pisemna pozvanka,s datem a jednotlivymi body programu. Tot asi vse k dlouho planovanemu srazu.Nic mene nejdriv se musi sejit pripravny vybor,aby doresil vsechny nalezitosi,pro konani valne hromady.
jen bych trosku apeloval na sdruzeni pwc jestli by si nezaridilo link s mh4 protoze jiz delsi dobu se docovi nedari sprovoznit jeho edimax a vubec nevim co se deje takze ted jsem pripojenej pres Mh4 a doufam ze se docovi bude chtit to uz konecne sprovoznit..
Historicky první valná hromada se bude konat 13.01.2005 od 20:00 ( místo bude upřesněno ),všichni zvaní obdrží písemnou formu pozvánky s jednotlivými body programu.
9.12.2004 se bude konat schůze správců AP od 20:00 v restauraci u Matyse,řešit se budou závažné věci kolem financování OS a volby zbývajících funkcí sdružení tj. 3 členové Rady,Kontrolor sdružení.Dále pak se budou řešit zbývající právní problémy.Výstupem schůze by měl být dokument,který bude schválen valnou hromadou na její první schůzi.Účast není logicky povinná nicméně,ten kdo přijde bude mít šanci promluvit do budoucího fungování sdružení.