LOC
Newbie
|
ad precislovani Basy do 10.31, samozrejme to mozne je, ale pokud budou brat inet z Dejvic jak to delaji ted, prijde mi to jenom jako zbytecne zeslozitovani routovani.
ad rozsah pro IDTNet, 10.31.64/20
ad vytvoreni peeru s Basou, momentalne to visi na nasi velke vytizenosti, uz jsem se o tom s jkt bavil. Jinak je to v planu az dokoncime soucasne rozdelane akce.
ad peer IDTNetu, nevim, v teto veci mi bylo ze strany IDTnetu jasne vysvetleno, ze o muj zajem nestoji, takze jsem se o vec prestal zajimat.
Karlu FILIPOVI bych rad vyjasnil, ze jedine proc se tu porad omilala nase OPS bylo, ze jsme nasadili vyssi ceny nez byl v CZFree vseobecne brany prumer. Nikdo nenasel zadny rozpor toho co delame s tim jak funguje zbytek czf. Jedine co se nelibilo bylo, ze jsem v ceniku delali bundle czf konektivity s inetovou konektivitou, to jsme opravili. Zajimalo by me, kde jsi vzal informaci o tom, ze jsme se snazili o registraci domeny czfree.net.
Averze Bohnic vuci Proseku mi taky neni znama, spis opacne. Ale prijde mi, ze je taky iniciovana spis zkreslenymi informacemi.
|