Zdar,
díky ochotě sponzora mám teď půjčenej Asus WL-500g a moh bych tudíž aspoň dočasně (v případě zájmu snad i trvale) zprovoznit AP (viz mapa, lokace Temp-test) s přístupem do CZFREE (pokusnej link na alp.holesovice). Momentální SSID apcka je 'Test' a jede na 4. kanále (zatím bez konektivity dál). Tak pokud to někdo chytáte a máte zájem se napíchnout, dejte vědět.
Poněvadž se zanedlouho budu do Karlína stěhovat, snažím se najít tam možnost netu. Budu bydlet v ulici Křižíkova 73, je to hned vedle metra Křižíkova, z oken je výhled na nějakej barák, kde jsou v přízemí krávy. Na kostel vydím taky.
Po cvičném oměření okolí wifi anténou jsem narazil na tyto spoje:
DHL-Guest ( 00:0d:29:4a:c3:2c )
DHL-Guest ( 00:0d:29:4a:c2:ff )
DHL-Guest ( 00:0d:29:4a:c3:3b )
DHL-Guest ( 00:0d:29:4a:c2:f8 )
DHL-Guest ( 00:0d:29:4a:c3:2e )
CZLLP ( 02:06:33:4a:e1:cb )
CZLLP ( 02:09:9e:45:4c:c4 )
Nevíte kdo to je, popřípadě jestli se k němu nedá připojit, nejlépe kontakt na něj, prosím ? Nebo jsou nějaké další možnosti ?
Neuron: To budou nejspíš nějaký soukromý subjekty (DHL - že by DHL? ) Tudy asi cesta moc nepovede. Kostel už je pasé. Pokud se dostaneš na střechu, asi by ses moh chytit na MaMar anebo na komin_cool.
Hm, tos mně nepotěšil Bohužel na střechu nemám šanci, ale koukal jsem směrem od Florence v tý samý ulici je krizikova_117 nebo tak něco, zkusím dát anténu na nějakou tyčku a třeba něco uvidím (vlastně uslyším, že ?).
Mám dotaz na připojení v Karlíně, spíš poblíž Florence, od kabelovky je to tu zamáznuté s odůvodněním na památkovou rezervaci :(, telecom nefrčí u nás v domě asi 10 let...
Co na to CZ Free ? má lék ? Díky moc za odpověď
Zatim bych postupoval takto:
pridat svuj node do monitoru (mapa.czfree.net)
kouknout se v monitoru na nejblizsi AP, symbol: (((o)))
kontaktovat jeho spravce (pripadne nafotit fotky vyhledu a jeste lepe zkusit proskenovat dostupne site)
zdravim, hledám připojení na czf v okolí karlína, respektive na florenci, mame tam jeden gameserver a chtěl bych skusit ho napojit na czf.
icq 168662841
kdyby někdo věděl o možnosti, budu velmi rád. dejte vědět
díky hryzal
toho času student vutbr čili k zastižení na icq
Ahoj vsem, hledame s par lidmi moznost pripojeni do czf v okoli Karlinskeho nam. (momentalne je tam zanesen jen jeden nas budovany klientsky node a to kollar) Proskenovali jsme to ze strechy v 5GHz (2.4 jsme ani nezkouseli kvuli predpokladanemu zaruseni), ale nenasli jsme nic, co by se tvarilo jako czf. APcka, ktera jsou na mape czf jsem nenaladil (Mamar - odstehoval se, ap neexistuje, komin - udajne uz neexistuje, pokud se pletu, opravte mne, budu jen rad).
Nez se donutim vylezt znova na strechu, rad bych se zeptal mistnich prostrednictvim tohoto fora. Netusite nekdo jak vypada v Karline nyni? Jak v 5G tak i v 2,4? Mohl by eventuelne nejaky mapper aktualitzovat oblast Karlina na mape, prosim?