to sic jo.. ale porad se nekdo pta ze chce pripojit a me to pak stoji vic usili + ze kdyz se neco stane tak kuzi na trh nesu ja.. tak je potreba stim neco udelat..
2maxik: Dik, ale na wz je asi 50MB (kdyztak me opravte) a ja mam pouzito jenom 4 MB. Tak jeste pripravuji nejake zoomy a hledam na netu fotky ze satelitu (uz sem videl prahu). Tak mozna casem. Ale jinak dik.
2Smile: Mozna by nebyl spatnej napad s nekoho pozadat o vypomoc.
Jeste bych mel na Vas jeden dotaz a to jak se to potom natahne do compu, myslim ze jsem nekde cetl ze pomoci sitovky, je tomu tak ???
a pak dale jestli mi nekdo muzete neco rici jake jsou asi tak porizovaci naklady.
Mam par dotazu, jestli muzu. Jo, procitala jsem forum, ale uz driv a nejak se mi nechce v tom rochnat znovu.
1. Kolik vlastne ted platite? Ja mam takovej pocit, ze Smile, misto aby se pripojil do prosek netu, plati nejakejch strasne moc penez nekomu, pricemz pres nas od Thundernetu by to mel radove levnejsi. Co se tyce spolehlivosti prosek netu, mohu zodpovedne rict, ze za posledni pul rok jsem nahazovala modem pouze jednou, a to pouzivam inet celkem intenzivne a pravidelne (potrebuju ho k praci). Takze Smile, procpak?
2. Jak to teda vypada s pokrytim a cenou Rican? Maminka se tam prave prestehovala a mozna bych ji rada pripojila (zalezi na podminkach), bydli v domku kousek od Jurecku, bohuzel vyhled nic moc, takze leda by bylo nejake APcko primo tam nekde. Pak mam taky kamarada v Oticich, myslite, ze by mel sanci? Nasla jsem nakou mapu, co tady nekdo inzeroval, ale v ni dohromady nic
no podle toho co vim tak se smile v praze s czf spojit nechce, jak to tam vypada netusim a je mi to uprime receno uz jedno...
Ricany: dneska sme objednali APcko, ktery dame na Alfu (vysokej barak smerem od prahy). Pokud pride pristi tejden, tak pravdepodobne do 2-3tejdnu by sme to mohli ukutit dohromady, pak uz jenom podepisem smlouvi s Ipexem (dobra cena za linky ) a muzem ject. Kdyz vemu cenu 1Mbitu tak za 64ku 500-550. Jaky budou presne to se uvidi az nam to bude fungovat... Hmm jurecek, nevim nevim, promerit az budem fungovat