Nazdárek lidi ... Tak to tak vypadá,že se fakt nepřipojím ... Chtěl bych se zeptat,mám doma takovou tu naténu jak se dřív používala na kabelovou televizi,taková ta tyč s kroužkama.Zajímalo by mě jestli s tím něco udělám aby mi přes to chodil net???Za odpověd předem dík ...
Vcera jsem provedl instalaci biQuadu na stozarovej drzak.
Predtim byl signal tlumen balkonovym sklem (dratenym)
Pokryt by mel byt nasledujici prostor -
Tupolevova dlouhy panelak podle skoly.
Frycovicka pred skolou.
Mozna cast ulice Frydecka.
Zkuste dat vedet zda tam je signal a jak silny.
Net Man
Vcera jsem provedl instalaci biQuadu na stozarovej drzak.
Predtim byl signal tlumen balkonovym sklem (dratenym)
Pokryt by mel byt nasledujici prostor -
Tupolevova dlouhy panelak podle skoly.
Frycovicka pred skolou.
Mozna cast ulice Frydecka.
Zkuste dat vedet zda tam je signal a jak silny.
Net Man
Mohu potvrdit dokonce když se podíváte na tu stranu - dno tak zvenku co jí přiděláváte k trubce na níž to má držet je tam vylisováno nebo odlito velké "H" a "V" když se pořádně kouknete tak to tam je. Namontoval jsem jich dost na to abych se ani nemusel jít na ní kouknout že, to tam je.
Jinakse omlouvám za dnešní doufám poslední delší výpadek routru Kabel byl způsoben cizím zaviněním elektrikáři tak dlouho mordovali osvetlení na chodbách až vyhodily celý vchod. jinak všechny zmeny dokončeny routr se už z mé strany nemá důvod proč vypínat.
Ahoj,
od 1. zari budu bydlet v nove nastavbe ulice Mistecka 568, protoze se zivim webhostingem a pracuju z domova, budu tam potrebovat Internet. Zatim mi prijdou nainstalovat kabelovku od UPC a uvazuju, ze bych vzal ten 2 Mbit a pres AP pripojil par lidi, kteri se slozi na ten poplatek. Pripadne bych jej mohl zapojit i do CZFree. Neznam moznosti, ale vyhled z moji terasy je celkem pekny a budu tam porad, takze neni problem se o to starat.
Da se nekde sejit s lidma, kteri tam uz pripojeni maji nebo jej chteji a jsou v okoli tech nastaveb? Muj barak je ten zatim posledni dokonceny ve prostred sidliste, ale vidim i na vsechny predchozi i na nove stavene nastavby tedy jak na sever, tak na jih. Mozna bych mohl u sebe mit i retranslaci do Melnika nebo co to tam je na severu
Včera tj 29.9 jsme spolecne s Lostallem umistili vsesmerovou antenu na opacnou stranu baraku nez je puvodni sektorovka.
Doslo tim k pokryti signalem od node Lostall (jiz je pripojen) az po node Tokarev zkratka 180 stupnu podel baraku.
Co to znamena pro pripadne zajemce je snad jasne ne?