skusili sme to znova a uz to islo v pohode tkaze smith a akraheb uz maju po probleme. vsetko islo ako malo len jeblo PC-cku ale na druhy den siel v pohode
Cawte, nakoniec sme to AP rozbehali, takze vsetkym diky a zaroven prepacte ze som otravoval s vecou ktora sa tu uz riesila. No teraz by ma zaujmalo nieco ine. Da sa nejako z ovisu stiahnut firmware do compu?
a som tu zas. Mam dalsi problem s tym istym zariadenim. Odvtedy co som ho znovu spojazdnil, lezalo v skrinke a nic som s nim nerobil. Teraz ho potrebujem vyuzit a zistujem zaujmavu vec. wlan rozhranie vobec nevysiela, len pasivne prijma pakety (zistene cez telnet (APPro 1.0.6.1)). Skusal som aj iny firm (v3.00i) a je tam ta ista chyba. Mozte mi poradit?
Preji dobry den,
nutne bych potreboval "rozdejchat" 2x Ovislink WL-1120. Nekdo do toho nacpal nejakej jinej firmware a ja ted nejak nemam cas se v tom stourat (netusim jakou to ma IP, nemam cas delat kabel). Oba dva normalne jedou v modu AP, jen netusim na jakem IP by se to dalo nastavovat.
Na IP 192.168.100.252 to neni (samosebou ani po resetu).
Nasel by se nekdo s RS232 kabelem, kdo by byl ochoten to za uplatu dat dohromady?
Pripadne existuje nejaka moznost jak tam dostat jinej firmware, napriklad pomoci tftp nebo tak neco?
po nainstalovani appro mi ap nekolik dni fungovalo bez problemu
pak jsem potreboval nastavit jeste dalsi klienty a po cca druhem resetu
prestalo ap reagovat na cokoli a hlavne nejde wifi nereaguje ani na reset
uz se mi to stalo pred mesicem na jedne 1120 ale poslal jsem ji na reklamaci a misto ni koupil dalsi 1120 ktera odesla dnes
nemuzu zustat bez ap.
neni tu nekdo z Prahy kdo to da pres konzoli dohromady rad to zaplatim
nemuzu vecne reklamovet ted uz mam dve a staci mi jedno
Ahoj, mám doma jeden mrtvý 1120. Podle všeho je v háji bootloader, ledky LAN1 a LAN2 po zapnutí jenom probliknou. Postavil jsem wiggler kabel, ale nepodařilo se mi na AP v openvince vůbec připojit. Najde se tady někdo, kdo by byl ochoten mi ho za mírný poplatek zprovoznit? Děkuji.