dobrý večer měl bych dotaz dostal jsem od svého isp přístupové adresy nám 1120 dostal jsem
ip pro ovise:172.25.172.85
ip pro pc172.25.172.86
masku:255.255.255.0
branu:172.25.172.254
dns vyp. nebudu
nastavil jsej ip jak pro pc tak i pro ap branu atd a stehne Mi pripojeni nejde signal je ok web nepouzivaji systém mam open tak uz nevim cim to ... nenapada nekoho něco diky
Zdravim, po byte mam na rozvod site 1120. FW ApPro. Jako antenu mam dodavany bicik takze 2dB (AP otoceno antenou dolu).
Chtel jsem se zeptat jestli je problem kdyz ovise nastavim na plny vykon to jest 20 dB + 2dB antena = 22dB. V okoli mam dostatek volnych kanalu. Jsou ty 2dB nad normu meritelne kdyz AP je uvnitr domu s venkem ho deli jedna slaba zed.
Ze by ti ten pendrek nekdo meril to se neboj.
Akorat moje zkusenost je ze kdyz das vykon na maximul a mas pripojenou antenu s mizernym prizpusobenim jako je tenhle pendrek nebo z....e polske yagi, taxe ti paradoxne vyrazne snizi propustnost a dosah. Jsem si to overil na vlastni kuzi.
Konkrétně se mi jedná o nastavení WEP. Potřebuju ho z jednoho krámu dostat, abych nemusel přestavovat celou síť 8 lidí.
Pro výpis hodnot z paměti Ovise je jeden příkaz, dá se zjistit výpisem z flash paměti.... bohužel, na tohle jsem lama. Naflashovat zdechlýho Ovise konsolou přez TFTP jsem dle návodu zde zvládnul, ale v té konsole se hrabat neumím. Help vypíše spoustu příkazů.... Prosím poraďte.