skoda ze jste tu antenu nedali nat takovou tu divnou (2 L proti sobe) pak bych ji videl z okna, takhlen vidim z okna akora pulku tech L a nase je bohuzel moc nizko...
Presto super prace, kez by to uz jelo...
- ted to truchu zase budu muset zbrzdit, protoze dosli financni prostredky na zbytek kabelu (s conectorem) a na systemovy disk na server/router/AP - takze:
1) bud pockate az bude vyplata (cca v pulce pristiho mesice)
2) slozit se (teda vy se slozite .) ) a koupi se to hned
- R-SMA s 2m kabelu (N conector uz mam) - 450,-
- 4 a vice GB SCSI disk s 68/80 konectorem - ??? (asi 1500,-)
a uz sem se rozhod a prokonzultoval (Xanosz, Raptik, Snipp) jednorazovou vstupni platbu (na vynalozene naklady a sehnani inet conectivity) a to 500,-
souhlasim s formou srazu... jen drobna poznamka: pokud se nepletu tak datum 24.6.2003 je utery a nikoliv streda. Me osobne vyhovuje utery i streda, ale jak to bylo mysleno?
Filip
P.S. mel bych zajem o wifinu, ale v problematice wifi se bohuzel prilis neorientuju, mate zvolene nejake konkretni "zbozi"?
myslim, ze sraz bude urcite konstruktivni, jen by mozna mohl byt drive. Pak zacnou prazdniny (tem co studujo ) a mam takovej dojem, ze se dost lidi muze rozprchnout pryc z Prahy...aspon u mne to tak bude takze bych rad doresil detajly do konce mesice nebo budu mit cas az nekdy v Zari...
no já nevim, jak myslíte, ale to úterý 24.6. by podle mě bylo tak akorát. Ale komu se to nebude hodit, samozřejmě navrhněte jiný termín. Proto jsem to plánoval tolik dopředu, aby všichni měli čas se dohodnout.
Zdar vsici!
Doufam ze jste dnes nazapomeli na sraz! je totiz 24.6...
Jinak dobra zprava je ze jiz jedu (tzn. mam disk(sice jinej nez jsem chtel ale aspon neco) a antena je take jiz pripojena),
jen doufam ze ten ovladac (hlasi se jako orinoko driver) co tam je, je schopnej dobre pracovat - zatim se na mne ale nikdo nepripojil (oni ani nebyli zadne pokusy, krom kmece...)
Takze dalsi pokusy budou asi smerovat do oblasti HostAP a atd..
Dnes teda vyresime nakup wifin a dalsi podrobnosti kolem...
ocekavam hojnou ucast
Abych uvedl co se na srazu udalo....
Moc toho nebylo - jen jsme se dohodli ze se obstaraji wifiny (AZLK (diky) mi da dohromady maily lidi z okoli a ja se jich primo zeptam jestli teda wifinu budou chtit ci ne...), potom jsme resili neco do budoucna (cca 2-5 mesicu), konkretneji: doba testovaciho provozu, MAC policy, neco malo o inet konectivite, pripojeni do CZF, dale by nebylo na skodu vytvorit fileserver (ten se bude porizovat kolem rijna, pokud budou finance, je jasne ze se na nej slozime...snad..)
Dekuji za ucast: AZLK, Xanosz, Minutus+jeho kamarad Ondra a me malickosti
Zdar lidi,
delší dobu jsem tu nebyl, a tak jsem zmeškal spoustu věcí, například ten sraz v 24.6 :( .
Jak jsem zjistil, tak již jede APčko tady na sídlišti, proto bych se chtěl informovat, co se bude dít dál (zde na fóru jsem se to nedozvěděl).
Tímto žádám všechny potencionální účastníky této sítě ( tím myslím VŠECHNY, kdo by se chtěl připojit ) aby zde napsali odpověď na otázku : Za jakým účelem se chceme připojit na sí? CZfree ?
Já osobně bych chtěl prostřednictvím této sítě získat nepočítané připojení na Internet za rozumnou cenu - tj. do 500 Kč / měsíc. A vy ?