Jakych prum. rychlosti tak dosahujete na pripojkach, ktere maji predplaceny inet za 500 Kc/mes? Je tam nejake sdileni do 1 MBbitu tak by me to zajimalo.
Pocinaje dneskem jsem omezil veskera odchozi spojeni na port 25 a to vcetne vsech verejnych ip (puvodne byli takto omezeni jen uzivatele za natem). K tomuto jsem byl nucen pristoupit z duvodu rostouciho poctu odesilanych spamu z nasi site a tim padem roustoucimu poctu stiznosti. Pokud nekdo potrebuje tento port otevrit, jsem ochotny to individualne na verejnou ip udelat, ale musi me dotycny presvedcit o tom, ze nemuze dojit ke zneuziti.
Dale pak bylo omezeno spojeni na port 445, dalsi windows porty budou s nejvetsi pravdepodobnosti nasledovat (nepredpokladam, ze by s tim mel nekdo problem).
No,to se ti opravdu povedlo.Abych mohl poslat JAKYKOLI email i třeba přes seznam, musím se připojit přes mobil.DĚKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na co mám připojení přes WiFi, když ho nemůžu použít na na odeslání emailu?
Přišel jsem na to celkem jednoduše.Jelikož se poslední týden nic nezměnilo ani u mě, ani na AP Poli, na který jsem připojený a od rána mi nechodí odesíláni emailu (přičemž příjem jede vesele dál), tak v čem asi bude problém?A tuhle adresku mám nastavenou standartně, je rychlejší, než třeba seznam (když chodí).
OK,beru.Jenom je mi divné, že na smtp.gts-gw.ova.czf jsem celou dobu jel, našel jsem si to právě na tomhle fóru a najednou to nechodilo.A teď už zase jo.