to danny .. dovolim si komentovat, kde je vyjadreni vedouciho kmitoctu, pripadne reditele ctu ? Na i4 byl zverejnen jen nenaky mail od kdovi koho ...
dale zarizeni porusuje VO uz jen tim, ze neni FDD .. coz asi nijak nevyvratis
takze v souladu s VO to provozovat proste nejde, jak jako provozovatel zajistis FDD provoz ? tezko .. takze tim je dano vsechno ... krome toho k CE tu mame jeste zmineny vykricnik, ktery je dan nutnosti vyjadreni NO znale regionalni upravy a predpisu ... tedy ok pripoustim neni to jen Sebek, ale taky to neni mistr Derby ...
- development
- freenet, education
Podle toho, co tu od dannyho ctu, tak mi pripada, ze razi heslo:
"Kdyz tu 10tku nemuzu pouzivat ja(nemam na nic, nebo uz tam neni volno), tak ji nebude pouzivat ani nikdo jinej. Jen at se pekne zasere shitama ala PBM10."
Nic proti, ale asi nebudu jedinej, kdo si to tu mysli...
Ja nevim jestli je danny zastancem PBM10 nebo ne a jestli ji hodla pouzivat..ale v podstate jen poukazuje na realitu. Ze se vyrobci tzv. profi 10GHz spoju od oznameni PBM10 tak vehementne ohaneli tim, ze to nemuze jakozto TDD spoj projit, a ze meli celkem dost casu si legislativu objasnit a vcas zacit bojovat o jasne ustanoveni povinneho FDD do VO, je hezke. Ze to zacali resit az potom, co PBM proslo certifikaci..no trosku s krizkem po funusu. Ted uz je pripadna zmena legislativy(VO zrejme) trosku zavanejici zalobou na ochranu investic od Ubnt..