Prosím, jaký je stav uzlu Alfa? V mapě je napsáno "Full AP", ale teď tu čtu věci jako "AP s velkou pravdepodobnosti nebude" apod. Chtěl jsem se v Říčanech připojit. Díky za informace, a pokud to "Full AP" neplatí, tak to, prosím, v mapě změňte.
zdravím Vás plánuju připojení jednoho mého známého a jeho známých v lokalitě Říčan jak pozoruji Vaše forum tak jeden z mála z CZFree se stal komerčním. Konektivita do CZFree by tu byla ale i jinam. Mám více možností a to jak do CZFree tak i na jiné poskytovatele zdarma. Nemůžu dnes říci že, free by bylo úplně vše pokud někdo bude chtít konektivitu např. 2 Mega tak je všem jasný že tahle konektivita už zadarmo není a ten kdo ji bude chtít tak si za ní zaplatí poskytovateli. Jediné co si bude muset kdo zaplatit tak Wi-Fi kartu, anténu a věci kolem toho ale, to znáte. Každopádně vím že, vše se bude dělat v duchu CZFree. Celá věc je zatím ve stadiu přípravy a je jen otázka kolik z Vás by tam mělo zájem. Pokud již máte AP a byl by zájem o konektivitu tak mne napište zkusíme, změříme trasu, naplánujeme a uděláme. Pokud AP není tak bylo stejně v plánu a bude to trvat jen trochu déle. Napište i vy co by jste pak měli zájem se připojit. Zdravím všechny do Říčan a doufám že, se podaří být konečně opravdu Free Karel
e-mail: antenyPraha@click.cz
Naposledy upravil kabelnet 28.12.2003 v 05:23
28.12.2003 v 04:43
awe_cz
28.12.2003 14:21
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Jsem tu novy a nechce se mi procitat vsechny prispevky v tomto foru. Kazdopadne se chystam zkusit chytit signal CZFree odnekud z Jiznaku. Mam k dispozici strechu na okraji Rican k Uhrinevsi (byvaly interier) - bohuzel nikoliv strechu te vysoke budovy, nybrz jednu ze skladovych budov pred ni. Ale i tak je tam prima viditelnost.
Kilometrove to odhaduji na 10-14 km - signal z nekolika APcek z jiznaku jsem zachytil.
Zkousel nekdy nekdo pripojeni na Prahu? S jakymi vysledky?
Rad bych to zkusil. ;-)
Pokud se mi podari upichnout se nekam v Praze, urcite bych pokracoval - a zkusil bych na strechu dat vsesmerovku.
Ze strechy je videt jen cast Rican (napr. namesti a pak dale smerem k dalnici). Radesovice jsou zastineny.
Mate nekdo zkusenosti z budovanim Access pointu do CZFree? Rad bych vyuzil zkusenosti.
Chci se připojit z Jažlovic (přidružená obec Říčan). Vidím na Říčany i na část Světic. Zajímalo by mě, zda je možno zjistit realizovatelnost připojení před pořízením potřebného vybavení.
Předem děkuji za účelné rady.