Mam problem s odesilanim emailu pres Thundernet. Na ping se to zda dobre, ale v siti se ztraci packety, pritom na muj AP je ztracenych paketu 0% (vzdyt to mam 70m). Na muj dotaz mi z Thundernetu odpovedeli, ze si pingli na moji MAC adresu 1024b pakety a ztraci se mi kolem 56% paketu. Ma jeste nekdo problemy s odesilanim emailu ze severu Prahy?? To se mi fakt nelibi, abych temer pred kazdym odeslanim emailu rostoval SMTP. Tj. pokud nejede Thundernet, tak mi jeste jede IOL, ale je to fakt pruda PetrS
zdravim, jsem napojen za Thunderneti AP jizak, jak mohu zmerit rychlost tohoto wifi pripojeni (nemyslim rychlost internetove konektivity). neslo by tam umistit nejakej treba 10MB testovaci soubor ke stahovani?
Zdravim, muj predchozi dotaz sice zustal oslysen, ale zkusim to znovu...
Zajimalo by me, co se deje s AP Jizak? Od vcera odpoledne nejede, dnes rano jsem to hlasil telefonem a ted vecer stale nic.
Dale se nemuzu dostat na stranky czfree.thundernet.cz, takze si ani nemuzu ucet vypnout, aby se mi neodecital kredit, kdyz pripojeni nejede...
Prosil bych nekoho z TN o vyjadreni, odvolavam se na nazev tohoto threadu (mj. stiznosti:-). Diky!