nesilim ja uz jsem davno zesilel napis to vsem ne jen me na icq jak to je s tvoji siti a s dalsi nasi spolupraci. at se to nekam hne. mlcenim ci mlhou zadna poradna axe este nevznikla
Nepraktikuju zadnou mlhu ..... a ani zadnou komerci .... pouze rozjizdim obcanske zdruzeni .... melo by byt do vanoc v chodu ... zatim se stavy zakladni spoje... davaji do kupy papiry .... pripojuji nekteri lokal admini k netu ..... jelikoz jista osoba z JBC na me porad na ICQ tlaci ... davam sem aspon nejake info ... ale myslim ze lepsi by bylo dat sem az kompletni informace o sdruzeni s mapou pokryti ne ???
ad ma jfkalfa radost .... ano planuji s nim spolupraci v oblasti JBC
diky za pochopeni a prosim netahejte ze me informace ... az bude vse jasne ... rad sem vse uverejnim ....
dade+hwsoft: zatim nas spojovala jen myslenka tedka to bude ... )) si tomu rikejte jak xete asi jsem nezvolil nejlepsi vyraz ))
vykupitel: ale cela vec se uz velmi pekne narysovala uz davno do castecne funkcniho stavu ) tedka uz muzu plkat )
momentalne je nase sit - 2AP , kterou jsme s prateli vybudovali pripojena na jednoho mistniho providera a nechcem nikoho dalsiho pripojovat dokud se nevyresi obcansky sdruzeni a jina konektivita. s obcanskym sdruzenim (nebo jak se tomu ma spravne rikat ? neziskovka) trochu cekame, pac se tedka bude menit danova skupina pro nej .
spis nas momentalne zajima nekdo v panelakach v hrbitovni, tam vidime a i ty urcite
Ja myslim ze nebudem tedne threed natahovat do nekonecna ... myslim ze s jfkalfa sme se dohodli docela dobre .... a vidim v tom dost slibnou spolupraci .... az se zase posuneme o krucek dale ... urcite sem hodime informace ...
s hwsoftem sem dneska taky konzultoval nasi strategii a myslim ze i tam mame jasno o peeringu...
to vykupitel007 - mas icq ?? urcite by bylo dobry byt v kontaktu ... lidi co chtej nejak pomoci vitame .... co ale naopak nesnasim ... je kritika od cloveka kteryho neznam a nevim co kde a kdy dokazal ...
neni nekdo z vas autorem :
00:60:B3:19:38:6B PCIjbc
slo to odnekud z podpetrina na 4 kanalu , ale uz je to mimo
nebo
00:60:B3:13:6A:55 My Network
to netusim kde to je, jednou sem to chytil pri scanovani centra , ale jen na snr2 a pak uz nee
?