to PeterSwah - obecne se nijak moc nikoho nezastavam ... ale tohle na me pusobi jako "kdo nejde s rezimem jde proti nemu - tak ho potrestame" ........ jako snad si nedelate patent na to, ze jen MIRACLE/orcave je na svete ten nejlepsi ... a kdokoli rekne slovo proti ... bude potrestan ? ... jina vec je pokud nekdo lze a pomlouva ... na to se da pouzit jen "svoboda slova daneho jedince konci tam kde zacina svoboda slova jineho" ......... nicmene naposledy publikovany diagram myslim nikoho neurazel ... jen se tykal vyhod ci nevyhod jistych modulaci ......
- development
- freenet, education
no vidite to ... a treba prave pro takovehle chovani ja si radsi koupim alcomu ... miracle mel sanci pred cca dvema lety .. ale to co predvedl ... diky .. ale fakt uz nikdy .... staci me ted se podivat sem a vidim, ze je to cim dal tim agresivnejsi ...
- development
- freenet, education
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
Vysvetli mi nekdo z bozskych ORCAVE, proc mi na jejich 2222 nefunguje nic jineho nez orlan (viper si nepokeca) a proc ten nas stroj nema IPcko? Nebo je snad vic druhu 2222?
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.