No, já to kolem alienů táhnout nechci, ale znáš je, jsou zvědavý až běda, a to už nemluvím o tom, že by někoho mohlo zajímat co to tam svítí a proč to tam svítí a jestli se to třeba nedá sestřelit vzduchovkou. Hm... mimochodem, nemám v plánu z crusaderů dělat nástroj do těžkého strojírenství, ale komunikační nástroj.
Mam jednu otazku, drvi v tomhle threadu si rikal, ze bude k dispozici verze "elektronika na klic" bez POE. Pocitas s tim porad a jestli jo, jaka bude cena?
Tak se tady prohnala slusna bourka testovaci link vypadnul na 10 minut - podle toho co jsem zahledl v indikaci sily signalu na druhe strane tak tam nebyl ale vubec zadny signal -nebylo videt ani 300-400 metru (v tom nejhorsim). Pak to zase v pohode nabehlo, i kdyz jeste dost prselo. Skoda ze se mi nepodarilo zachranit logy, logovalo to do ramdisku ale byl zrejme zaplnen jinak bych tu ukazal jaky byl prubeh sily signalu. Vyoada to ale, ze si drzaky jeste vic sedly a mirne se zhorsila sila signalu po bource, zrejme tim vetrem jak s tim klimbal. Musime to overit jestli je to utazeny....