Bydlím na Černokostelecký kousek od nemocnice a chtěl bych se připojit. Koukal jsem na mapu,ale na nikoho asi nevidim . Jak to vypadá s tou Alfou a co ty Jirko? Myslím že tě znám...
Nevite jaky firmy maji na strese ALFY v Ricanech svoje anteny pro bezdrat. internet?
Vim, ze jsou tam ctyri (Softexgroup, Lam plus, ........). Dost vazne uvazujeme o zrizeni AP na strese Kauflandu v Modleticich, tak chceme oslovit vic firem, aby nam udelali nabidku. V pripade Softexgroup i Lam plus jsme tak jiz ucinili.
Dekuji za odpoved
Takže pro modletický mám dojem že, považuješ CZF za firmu? CZF není firma ale, skupina lidí která se ve volném čase zabývá propojováním se mezi sebou navzájem a zároven si co nejlevněji shání a sdílí konektivitu. Co se týká připojení směrem do Prahy mám ve Vašem směru nějaké možnosti. Karel
18.02.2004 v 03:42
Svetice
23.02.2004 15:33
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Zdravim po roce bych se rád zeptal
máte Ap na Alfě /interier praha/?
Jsem na konci uhříněvse a jakožto celá uhříněves máme dvě možnosti buď se zeptat vás jestli je možné pojit czfree přes vás
nebo přes jižák /Thundernet/ ? Díky za info
Ahoj,
mám pro tebe několik možností. V Petrovicích se rozjíždí na node Blaazen AP. Jinak bude něco i v Uhřiněvsi Vocko a Singa. Ten bude propojený na Raptika tam by mělo být AP. V Říčanech mám taky určité možnosti.
No, vim jen o nekterych, mozna nekdo rozlusti dalsi.
ESSID:"CZFree.Net.jizak" //AP na jizaku - presne jejich vsesmerovka
ESSID:"RICANY_FIRM" -- //Jakysi spoj, koncici asi na byvalem sanitasu
ESSID:"MASTER_LINK" -- //Ze by smlie???
ESSID:"RH-UJEZD.net" -- //Komercni sit ujezdnet
ESSID:"UJEZD.net" -- //Komercni sit ujezdnet
ESSID:"CZF.Ric.davidr" //CZFree - Davidr
ESSID:"ric.czfree.link1" //CZFree - link thundernet_jizak-ric.czfree (muj)
Krom toho by u tebe mohlo jit nascanovat jeste ric.czfree.link2, coz je czfree linka do pruhonic.
Doporucuju chytit se na davida. ;-)
edorasi diky,
jj, mas pravdu, ric.czfree.link2 chytim taky ale jenom kdyz mam antenu cca 7M vysoko (navic mam blbou 10db antenu).
na davidr se zkusim pripojit hned co si na routeru nainstaluju dhcp clienta.