djdodo jenže ty viš že je to linka jen na inet.... ne czf
vaclav
Ten Woodface padnul, ten kluk si natah inet nejak jinak od taty, on sam nevi od koho. A kasle na to. A v Prezl je dalsi sit? Neco sem nameril, kdyz sem meril smerem k ulici U Bazantnice (ty holubi domy), to uz ale asi nejsou Prezletice. Priznam se, ze chci hlavne dobrej internet. Uvidime jak dopadnou ty Radonice. Ale co se tyce spolehlivosti CZF, tak sem dost zmenil nazor smerem k horsimu (spojeni Vinor <-> Letnany, Prosek). Jak uz tady psal Oook, spojeni je napicu.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Ja tu celou dobu,co mam co docineni v CZFree to tlacim tak,ze inet ma vzdy prednost a CZF traffic je vec druha.Prece jen 99.9% CZF clenu je tu jen kvuli inetu.
Nechci se tu vytahovat,ze to delam jen pro prachy,ale zduraznuju,ze v myslence free trafficu na urovni broadband budu pokracovat...
Takze nema cenu provozovat spoje,ktere maji bud to Packet loss,nebo malou prenosovou kapacitu...
Hele,na komin se jeste neco vejde,tak dejte radsi hlavy dohromady a muzeme jednoduse propojit vsechny tyhle prdele okolo komina celkem kvalitne...
Dovoluji si polemizovat v tom, ze 99,9% lidi je v CZF kvuli netu. co se tyce uzivatelu ve vinori, tak uzivatele pouze kvuli netu striktne odmitam. Tudiz nedelam rozdil v tom jestli je cilova adresa v rozsahu 10/8 nebo jestli je zvenci. Jinak doufam, ze nez zacnes smazit holuby za letu smerem na ty "prdele" tak si zjistis predem na kterych kanalech vysilame a dodrzis dostatecne odstupy!
Jinak obchodni strategie kde bydliste svych potencionalnich zakazniku nazyvas PRDELE je taky dobra.