to kirinovic:
Na to prave uz je delanej TWISTR, abys to dal primo do switche / hubu / sitovky a ne to tlacit pres 5 ruznejch prevodniku aby ses dopracoval k tomu pravimu signalu.
to inzenyr:
Je tam jasne napsano: "kompletní oživeny modul" Kup si soucastky, tistak, krabicku, ztopni si cas straveny osazovanim, ozivovanim, a pak sito spocitej
Rpelka: koukal jsem se na tvou stránku a tam máš místo malých gumových průchodek použité takové velké plastové a nebo možná to jsou vývodky (ty se myslim lišej tim stahovacim těsněnim uvnitř). Napadlo mě, jestli bych neměl návod nějak upravit, aby to bylo jasnější (jestli jsi je tam dal schválně tak to je OK)?
Taky tam píšeš něco co vypadá jako ceník modulů Ronja a mezi tim je zmíněná dioda HPWT-BD00-F4000 - tu už reálně máš? Pokud ano, bylo by možný prozradit, kde jsi ji sehnal?
1) Vyvokdy sen tam dal schvalne. Je to rozmner PG7, ale asi tam budu dávat nejaky "F" konektor pro snadnejsi montaz na miste upevneni. Aby se nemusela tahat pajka na strechu, a moh sis vsechno pekne nachistat na doma na stole.
2) F4000 na 100% mam, uz se rozprodal 3/4 stangle. Shanet sem je neshanel, to shaneli nasi obchodaci, takze kde je vystrachali nevim, zkousel sem sehnat i "H" ale nepovedlo se.