2 Rys: zda se ze mas prehled v pojitkach pro regulavane frkvence. Ja to jednu dobu hledal, no nejlevnejsi co jsem nasel bylo nejake litevske pojitko za snad 300kkc, s tim ze ale jen 4Mb... Takove ty pekne Minilinky pripadne FiberAir a podobne jsou tak dvakrat tolik. Neco jsem prehledl? Svm, jak pises tedy umi prepasovat 10G spoj na licenc? I kdyby jo tak ale vzhledem k placeni pasma a neefektivite pasmo/prenosovka to moc vyhodne nebude...
Ahoj, vsimnul jsem si, ze na tech miniPCI atheros kartach jsou dva konektorky na anteny. Jedna se o jeden na 2.4GHz a druhej na 5GHz, nebo je to pro reverzni prijem(prepinji se a hledaji lepsi signal)? Jde mi o to, ze pokud by se v ovladaci dalo nastavit ze jedna antena bude na prijem a druha na vysilani, coz by podle me mohlo jit kdyz se tam nastavuje natvrdo ktera se ma pouzivat, tak na prijem muze bejt v jednom konektorku treba 150cm parabola a na vysilani v druhem jen neco malyho + utlumovy clanek. Vyresil by se tim dosah takove sestavy a to mozna i v limitech CTU. Ale asi by to chtelo nejaky radikalni zasah do ovladace, nebo jeste radikalnejsi primo do karty...
Pokud si dobre pamatuji toho technika ze satca.net co jsme snim o tech konektorech skecnul tak ten vpravem rohu je na oba smery a ten druhy je jen na jeden smer ci co (ted nevim uz jaky).Asi to musi podporovat samosebou i soft,nevim...spis resim kde ty 28dBi a vic plne paraboly sehnat...levi dodavka 5.5+DPH za 29dBi az za 2tydny , satca 6+DPH 28dBi taky vosemlich,ale asi je dodaji...proste pruser....a nejvetsi pruser je sehnat za dobrou cenu miniPCI pigos aby mel Nko aspon samici... .
btw myslite ze radomove kryty za cca 1600 se vyplati?Ty PW z levi je maji za priplatek v nabidce... .