Spousta vláken nemá pro uživatele přínos a přesto nejsou přesunuta do žumpy
. Ale todle mi přijde dost mimo.
Moderátoři, když už nemáte žádna pravidla podle kterých by jste se měli chovat, zkuste se prostě do určitejch věcí radši nepouštět. Tenhle thread například podle ptáka nikomu nic nepřinese, to ale neznamená, že ho rovnou šoupnu do žumpy. Pokud by nic nepřinesl, tak by do něj nikdo nepřispíval a on by vytuhnul sám.
Nejde mi konkrétně o tohle téma, ale o celkovej postoj moderátorů, k tomu co se jim líbí a co ne. Vy jste ti, co mají nějakou pravomoc, ale zase ji nemůžete používat jak se vám zlíbí.
Moderujte a přesunujte opravdu jen věci, které jdou proti CZF. Mazejte komerční sračky, mazejte dotazy, který jdou na jeden klik najít ve FAQ. Ale nechte lidi napsat svůj názor. Někdy bude sebeblbjejší, ale každej člověk si je schopnej udělat svůj názor na pisatele bez vaší pomoci...
no vsak, ja PJ Azzie neurazim :P ja nemyslim 'lopatu' hanlive, ale mel jsem s nim uz parkrat drobnou komunikaci a me je vlastne sympatickej; jen jedna jak drevak a je o sobe taktez taky desne presvedcenej...ostatne jako vetsina z nas zde Nu a to me bavi...popasovavani a popotahovani opasku je pro nas tradicionalisty (rodina - tradice - cest) presne ono. Je to starosvetsky a asociuje to spolecnost chlapu, kterou v soucasnosti mocne postradam. Znam jich jen par, co si nekompromisne stojej za svym. A nektery z nich jsem poznal prave tak, ze jsme se chytli jako psi bud textem, nebo v realu. Jj, poradnou perlu najdes jen v tvrdy ulite a ta roste vzdy sama. All is cool a kdyby nebylo ptakovych svinstev, kdy se proste neumi postavit a jen vexluje vlakny, bylo by to pro me velky zpestreni a zjisteni a CZF neni jen o suse technicke komunikaci.
Tak abych naladil boodinovu strunu: BOODINE BEZ DOPRDELE! Ale myslim to dobre, vlastne te mam celkem rad. Vlastne az pudes kolem, stav se, dame sexicek.
Debatu prestavam sledovat a preji mnoho uspechu pri verbalni masturbaci.
Názory =PJ= AZZIEho sleduju už nějakou dobu a nechtěl bych s ním kamarádit.
A pokud si pan "ptak" o vyjádření mého názoru dovolí říci, že je to sračka, nemá mezi námi slušnými lidmi, vyznávajícími alespoň základní principy demokracie, co dělat.
A o tomto toto vlákno vlastně je, tudíž se ani moc nedivím ptakovi, že se mu svobodné vyjádření názoru nelíbí a hned to hrne do žumpy. Moderátor by měl mít nadhled a být morálně výše, než všichni eventuální přispěvatelé.
Sem moc starej na to, abych umravňoval morálně a charakterově nevyspělé jedince jako je ptak a PJ. Jen doufám, že někdy dorostou a řeknou si: "Ježíš, jak jsem mohl být takovej vůl."
nejsem v CZF jen bych rad vyjadril souhlas s boodinem, fenem a spol. teda jestli na to vubec mam pravo (viz obzvlaste vyvedeny prispevek fena c.9 - samozrejme zmoderovany....) nektere praktiky jsou skutecne podivne...
a zcela nepokryte zvedam zatnutou pest se zde vyse zobrazenou klikou rozumnych a demokratickych! V nich sidli duch CZF, ktery se v soucasnosti ukryva ve sporadickych setkanich u piva, na strechach a v nahodnych setkanich na ulici. Mit tu takove vsechny, byla by to skutecne plodna a vseobjimajici debata a ja bych mel VF rad
I ja, Noseeme, i ja...a uz jsem to vriskal kolikrat na CF. Cloud VyPaL proaste JE in CZF unikat. Taky to vidim tak, ze to mame jinak: podstatne pohodoveji a pratelsteji, nez v ty dzungli rozhadanejch exotu, kteri nevedi jak vysoko maji frnak a jak to vic zkomplikovat koncakum restrikcemi. Proste: VyPaL RULEZ FOREVER, databro)