Už jsem to našel, čekal jsem to jinde. Měli bychom fakt maximálně uspíšit to natočení jednoho ze sít co jsou u JiMa někam na tebe. Docela o to propojení začínám mít zájem, když vidím že jste to konečně nějak konsolidovali a mám vás v routovací tabulce :-) A taky stojíme o lepší trasu do Řep a Stodůlek... :-)
ja budu muset trosku prekopat bod TITANIK - to znamena:
-) vymenit mnou delane kabely, za profi kabeli (ktery sou tenci, ne RLA prumer 1cm
-) naflakat tam ronjitka smer Houston a smer Sputnik
-) bud nejakou xGHz technologii nebo klidne i obyc 2.4 na JIMa
No ja se spatne vyjadril, mel sem udelanej node kompletne na HW apckach, nejdriv nakej shaize Dlink700 pak ovislinky pak ovislinky a asus a nokonec pouze na asusech.
Resetatorem byli obycejne spinacky za 75,- z hornbachu, ktery sem mel sice dobre nastaveny ale omylem tam byl jeste jeden program kterej to v pondeli navic vypnul na 3hodiny, takze hodiny sem odpojil a uz je to okej. Asusy se totiz opravdu nesekaji (asus na postaka se molekulovy nesekl uz asi 4mesice)...
Jinac hostapecko mam uz vytunene ze se nekouse uptime i pres mesic na backbone spoji, spis mam pocit ze dost zavisi na tom co je tam za desku, kolik IRQ ktera komponenta sezere atd... a na todle sem mel proste stesti - nepada mi to.