(sorry za další thread, ale nějak se mi nepovedlo dostat hlasování do stávajícího)
V krátkosti - oběvila se diskuze kolem termínu mezicloudů, že prý 7.5. koliduje s jakýmsi pochodem či kdeco.
Tedy zcela narovinu. Pokud chci uzurpovat celý den a navíc jěště o víkendu v kinosále je potřeba ho zarezervovat trochu více dopředu. Čím méně dopředu to je tím mensí šance, že se do povede.
V několika nejbližší dnech se již uzavírá program na květen a tudíž to znamená rezervovat v nejbližších několika málo dnech.
Když už jsem tu chybu, že jsem se na termín ptal. hodím sem i to hlasovátko a budu doufat, že těch co preferujou czfree před trávou bude většina.
Nevím, zda se mi podaří umluvit kino na termín 30.4. nebo 1.5. proto jsou u hlasování rovnou aliasy na druhý víkend.
Ja bych to posunul fazove kolmo k vektoru soucasne reality, takze by nemel byt problem zucastnit se obou akci uz vloni. Mno jestli je MMM obdoba Homerovy zelene mediciny tak by mel dostat prednost pred srazem protoze se kona na zdravem vzduchu, plnem lasky, miru a muzem protestovat proti valce ve Vietnamu. Me uz je Hawkyho moc lito, i kdyz je tak vtipnej. No ale pokud jde o moji volbu, tak se jit debilne tlemit do sklepeni temneho kinosalu me laka vice.
Jeee, my mame kuchyn.