Znamená to, že musí být přímá viditelnost? Proleze ten signál skrz baráky? Jediný AP v blízkosti je i4-port, ale jsem vedle dosahu modré antény. Najde se nějaké jiné řešení?
Lazna je teoreticky blíž, ale nereaguje a na mapě je stále ve výstavbě, tak co dělat?
Dnes, nebo zitra se jdu podvat na strechu a ofotit muj vyhled. Jelikoz I4 se nehlasi ani tady ve foru a udajne ani nejede port, tak bych si potom pujcil jednoho kolegu s antenou a notebookem na omereni spojeni do Vrsovic, jestli se tam najde.
Udelam stranku s obrazkem, kdyby mel nekdo chut se tam potom podivat tak mozna v pondeli bych se na to vrhnul. Pokud vsechno klapne.
Zdravim vsechny, tak jsem zridil web stranku s fotkama z moji strechy. Zkuste se tam najit kdo na me vidi a nevidi, mel bych mit primou viditelnost na i4, takze kdyby byl zajem o AP muzeme to prodiskutovat. Zatim cekam na kartu a ve volnem case pripravim na strechu drzak anten.
Dejte mi potom vedet, kdo na me vidite....
Našel jsem ty fotky a vypadá to, že když si stoupnu na komín, tak bych mohl vidět na špičku hromosvodu) Snad to bude fungovat.
Jsem směrem na Centrotex. Šlo by to nějak přiblížit? Zaměřit tu budovu Centrotexu. Někde před ní musím být já.
Vzhledem k tomu, ze se pravdepodobne nachazim primo v dome proti tomuto nodu, mel baych rozhodne zajem o pripojeni.
Zespod to vypada, ze by strechy meli byt zhruba ve stejny vysce, takze by to vubec nemusel bejt problem.