je tohlev rezimu klient transparentní? muze nsatvit ack jak klient tak ap? hchi to pouze jako 5ghz 2,4 ghz asi nevyuziju.
myslite ze je to identicke s tim sparklanem stoji 2800Kč jako airca8 co myslite ze je lepsi? airca neni v klientu transparentní.
na wifishopu se objevil nějakej novej fw.
pokud to funguje jak slibujou tak by to moblo být dobré zařízení. člověk ušetří za jednu krabičku.
na 5G jako klient, 2,4 jako AP.
nechce se mi to testovat na lidech. to by mě asi sežrali.
zkousel jsem se na na 5G pripojit k tomu centrinem a ani prd
zkousel jsem proti tomu madwifi (ne ty novy ng) a makalo to, ale jen sem to testoval jestli to jde-jde
mame to tedka nasazeny na 1400metru a vcera sme teprv poladili ACK ze to tece vic jak 30kB/s jeste to nebylo jak to testnout primo mezi ethernetama tech zarizeni vic infa vecer
mame to nastaveny jako AP-repeater pac klient byl uplne transparentni a neslo se na nej dostat jinak nez z ethernetu , pac pakety ze siti za routerem to nebralo.
nemame vyzkouseny jestli v modu repeater jde nahodit 2.4Ghz AP. v modu klient to neslo.
net.work: hele kdyz tam mas ten new FW, jde to 5G radio nahodit do modu 5.4-5.7 s DFS ? ne jako origo FW kde to DFS zacina na 5.2 a konci na 5.8 ????
tyhlety trendnet 510 (ala sparklan 7800a) si nekupujte lidi
ja blbec jich vzal od i4shopu vosum.
jedou treba puldne a najednou konec, slus, ani ping nic.
jeden mi vydrzel dokonce 6dni bez toho aby vytuhl.
a to byly dokonce jenom v zahorovacim rezimu, nevisel na tom zadnej klient.
stalo se mi to u všech 4ks co jsem nasadil jako budouci AP.
nehledě na to, že nejsou vůbec kompatibilní s AirCA8
FW od sparklanu Ver.1.0.0.15
i ten originalni od trendu, myslim 0.0.13