no ja mam podobne problemy. apecko na strese v plechove krabici, a je to uz po treti, co mi v tomto tydnu zatuhlo komplet. po resetu nenabehne, potrebuje tak 2x reset, nez naskoci, a pak slape treba dva dny ok. ale pak zase zatuhne.
nez klesly teploty pod -10 tak to bylo ok.
myslim ze velmi nizka teplota muze vadit predevsim PCB - pokud je nekde narusena vodiva cesta tak mraz zpusobi jeji uplne rozpojeni -> pri normalni teplote vse funguje tak jak ma (nebo se objevuji nevysvetlitelne vypadky zarizeni) pri nizke teplote to treba nefunguje vubec, vzpominam si ze jsem v katalogu gme videl spreje ktere velmi rychle ochladi testovanou PCB na teploty pod nulou a umozni overit jestli jsou problemy v tistacich nebo ne, dalsi soucastka ktere by mohly vadit nizke teploty je elektrolyticky kondenzator (zvlast pokud je na vyssi napeti - tak od 100V) - ale to asi nebude tenhle pripad
tak jsem to ověřoval a uvedl jsem tady špatnou informaci - ten sprej se nepoužívá na ochlazování plošňáků ale na ochlazování podezřelých součástek( i když to nevylučuje chybu v desce jak jsem uvedl předtím)
tady je kousek z katalogu GME2004:
FREEZE 75 poskytuje okamžité řešení tím, že obvody ochladí na -49 stupňů Celsia. Občasné zkraty nebo přerušení kondenzátorů nebo rezistorů tak tento přípravek snadno odhalí ....