tak zatim bych mel k "nove" firme jednu, ale dle meho nazoru podstatnou vytku - maji naprosto minimalni skladove zasoby. Chtelo by to pruzneji reagovat na poptavky zakazniku. Napr. uz mesic cekam na dodavku wrapu. Zatim se mi jeste v zadne objednave nestalo, ze by bylo vse skladem nebo v dodani do 3 dnu.
U tech wrapu je to mozna tim, ze je PCEngine prestalo vyrabet - ale tahle zprava se objevila pred tydnem s dodatkem, ze mame objednavat dokud jsou, takze to trochu nechapu ...
Jinak reklamace zatim bez problemu, akorat to trvalo trochu dele (mesic a pul)
solny> mají minimální skladové zásoby, to máš pravdu. Už dlouho nemají WA-2204A, i když jsme jim telefonicky sdělili, že bychom potřebovali víc kousků (cca 10-15). Tak prý až nějak v půlce dubna. Škoda, asi přišli o kšeft (navíc ještě o něco vyšší, protože jsme chtěli sady s PAN14-PRO)
nova firma je uplne stejne debilni jako stara. mam zkusenost zcela cestvou.
V pondeli to bude 14 dni co jsme si objednali 10 waveant-22db , 50m nordixe400 a jeste jednen pack 29db anten od jirouse.
Na objednavce neni moc co vymyslet, staci zabalit a poslat. Tyden se nedelo nic (to ze se nedalo nikam dovolat a zjisti kdy to bude je u nich standard). V pondeli jsme chteli do objednavky pribrat jeste nejake POE, ale to nebylo mozne protoze je to pry jiz zabaleno a vyexpedovano. Nicmene uterni PPL neprivezlo nic, stejne jako stredecni - zasilku jsme ziskali az po te co nas dodavatel hw (pres ktereho objednavame, jinak bysme se z toho ulne zblaznili) poslal vlastniho cloveka, aby to od nich privezl.
zaver: za krajne neseriozni povazuji zejmena nulovolou komunikaci se zakaznikem. jejich strategie "mrtwej brouk" je povestna.
Jo a jeste ta 29 antena co maj na webu je samozdrejmne ve skutecnosti uplne jina. Maj tam spatnej obrazek. Jirouse nastesti distribuuje jeste konsigna, takze to priste bereme tam. Jedine co jeste heldame je nahrada za sparklany (atheros do PCI) a nejake male 5G anteny. Kolem 1200,- se delaji nejake trendnety (taky atheros do PCI) takze uvidime jakou cenu da y4wyfy az budou mit zase sparklany (ted je nemaj, chteli sme jich 10).
shark: takze nazory ostatnich, ze i4 jsou stejna banda smelinarskejch smejdu jako driv jsou zcela opravnene. Navic kdyz uz se ti nelibi, ze to je neni k i4wifi tak se to menuje offtopic a ne flame. Kdyz nevim co to znamena tak to nepouzivam
No je to úsměvný ,ale dovolat se do firmy bylo fakt problém.Jak jsem četl o WA 2204 tak to bylo docela šokujici když jsem na to spoléhal a objednal 2 dny dopředu a až 2 den mi zavolali že to není a že bude za tyden. Jasně zavolali sami,ale když člověk to slíbí zájemcům.......