Koukal jsem u akgate na podporu karet s ovladacema hostap.. A co pro karty s ovladacema madwifi?
Osobne taky nevim co je na tom tak extra, ale kdyz to nekdo chce tak proc ne..
Jinak spolecneho s poctem IP to ma myslim dost. Cim vice IP tim vice pozadavku tim vetsi narocnost na scripty, ktery kdyz pak nejsou setrny k CPU a RAM tak pak proste nestihaj.
Takze rekl bych ze na to byl asi smerovan dotaz jestli jsem ho ja dobre pochopil.
Vitis to pochopil presne Jde o to ze nez jako soubor skriptu, to na strankach preznetujete jako vlastni distribuci, alespon tam mi to prijde. Dalsi vec je otazka kdo si jak cenni prace... Mimochodem pokud se nekdo snazi o allinone tak to nikdy nedopadne dobre...
P.S: Je to bohapustej Flame !!!!!! Moderovat !
Naposledy upravil Samuel-Azagon 02.05.2007 v 21:39
HEH ke komercnim ISP by si ani neveril cim jsou schopni routrovat Uz jsem videl i SMC Baricadu jako vstupni router nebo i Wokna )))))) To ti je pak zajimavy co stim delaj P2P....
no mne sa vobec nezda byt vela tyvh 2,9k ked vsetko funguje tak ako pisu a nemusim nic riesit. vacsi problem vidim v tom ako t dostat na slovensko. teraz pouzivam router za 16k a nie som snim spokojny. jeden pan z mojho okolia mi nedavno ponukal pc s nainstalovanym debianom a zo vsetkym co potrebujem za 10k.
PS: da sa urobit to, ze po vypadku jednaj isp, ma automaticky prepne na druheho? totiz mam 5Mbit linku cez wifi a ako rezervu mam dsl a pri vypadku wifi by bolo dobre automaticky prepnut na dsl.
dalsi problem vidim v tom, ze nedodaju cely instalacny balik, ale oni nainstaluju cely sytem a v pripade problemov musim ich kontaktovat, co je podla mna velmi neefektivne :(
odijde mi disk a je to v p**i
musim im poslat nazad hw, nech mi tam nanovo nainstaluju :(
jj asi vyskusam brazilfw, len neviem ani to co mam stiahnut. je tam nejaka verzia win-flopy creato, a aj nejaka cd verzia. no ja by som to najradsej spustil z hdd