CZ_Vilda
Builder zastupce cloudu 10.17
|
1. Dane, díky za spam
2. Zástupce 10.17.0.0/16 jsem JÁ a nevím jestli z toho mám mít, jestli radost nebo ne.
---- NUTÁ POZNÁMKA ----
Rád vyrazím na pivko a proberu cokoliv s kýmkoliv, ale upřímně je mi putna co se děje v OVĚ a ani jim do toho direktivně nechci kecat.....a věřim, že dokud nebudu s nima sousedit.....jim bude to samé k 10.17. Navíc od toho abychom fugnovali existují (díky bohu) v ICT protokoly, standardy a RFC a realizace, politika atd... je každého věc...buďme dál free.
O čem tedy budeme, milí již samozvolení gubernátoři hlasovat? Prosím alespoň dvě relevatní věci, jinak fakt řešíme blbosti....
Věnujte lidi energii na řešení svých vnitřních problémů a do sousedských propojování a naučte se fungovat demokraticky a ne direktivně...to zkoušelo mnoho mocných kluků v Evropě a všichni víme jak dopadli.
Když už sdružování, NGO, zspo, os.....tak více se mí líbí myšlenka "pracovních skupin" tam, kde je to potřeba (viz vznikající NFX, CZF-Praha...). Prostě sdílení potřeb a myšlenek...
Očekávám, že poznámku dan zmoderuje, takže bych ho rád požádál, zda by to místo mazání, přehodil do jiného threadu, pokud mu to není po chuti. A pojmenuje to třeba ANTI MEZICLOUDY (a prosil bych taky announce na první stránku ).