pozvanek mam 3 prdele, takze jestli mate nekdo zajem, staci napsat mail.
mam ty routriky 3 (dobry je vyuzit ty akce a vzit dohromady i tu panelku, cele to pak vyjde i s postovnym na cca 400 Kc)
Routrik se da pak preflashovat na DDWRT nebo OpenWRT a zrusit tak ten FON firmware a pouzivat jako jednoduche AP nebo client.
Divim se ze se tady debata o FONu rozjela az ted, prvni router jsem mel uz cca pred rokem, kdy byla akce ze na pozvanku dosel router uplne zadarmo.
no objednaval sem to, jeden router vysel na asi 7 euro s dani, plus 10euro postovny, tj zhruba ty 400 coz je cca cena obyc wifi routeru v i4, takze nejaky predelavky na klienty se moc nevyplatej. Objednal jsem 2 takze to vyslo o neco levneji, asi na 15,50 za kus, protoze na druhy kus se uz nevztahovala sleva(ale diky rozlozeni postovneho to vychazi lepe)..
zajimavy je ze kdyz sem pridal do kosiku treti kus, vychazelo to uz draz(zvysilo se postovny a snizil vliv slevy na prvni kus)
no pak sem tam zkousel prihazovat tu jejich fontenu, ktera mela byt dle pozvanky za euro, ale zvysovalo mi to cenu o plnou palku(tj nejakych asi 20 eur) tak sem se na ni vykaslal.
Jsem docela zvedavej kdy to prijde
cau, jak jsem řekl pozvánky byly bohužel vyčerpány, já nemám učet na paypal a proto jsem si nechal jeden kus zakoupit od superwebu, až mi od něho dojde a poté se zaregistruji, tak Ti hned pošlu pozvánku