1. po upgrade RB433AH na RouterOS 4.0beta3 karta nenalezena, nutný ještě upgrade licence
2. nikde není definováno v jaké konfiguraci antén celá věc funguje
3. po nastavení na 2 GHz N karta sice scanuje okolí, ale na dvou počítačích s kartami Intel 4965AGN se ukáže pouze minimální signál a nespojí se, to vše s různou kombinací nastavení antén na Mikrotiku
4. po nastavení na 5 GHz N také nefunkční připojení
5. nefunkční ani v běžném BG režimu
6. nefunkční v běžném A
Nezkoušeli jsme připojení na jiný RB, takže není vyloučena nekompatibilita s definicí N draftu v podání Intelu. Operační systém na noteboocích byl Windows Vista Home Premium 32 bit, Windows Vista Business 64 bit a Windows 7 64 bit.
Možná vadný kus, nicméně další pokusy budu dělat až s finální verzí RouterOS 4, pak přijde na řadu případná reklamace.
Ahoj,
zkoušeli jste r52n někdo rozběhnout v linuxu? Mám dvě tyhle kartičky v alixech s centos 5.3. Překompiloval jsem 2.6.30rc7 (dnes už je venku 30ka) s ath9k a karty to najde. Fungujou pak třeba v mesh módu a propingnu je ale vše jen na IEEE 802.11g. IEEE 802.11a se mi nedaří zprovoznit.
Přikompiloval jsem si i utilitky iw hostapd crda libnl a pomocí hostapd jde rozjet AP ale zase jen na IEEE 802.11g .
Pingne si to a propustnost je asi 22Mbit měřeno netperfem jak v mesh tak v AP-klient módu.
navod je sice pekny .. ale .. nahral jsem do 411ah 4.03beta ... a ze jako dam licence upgarde .... chvilu to vyhledava mikrotik.com ... pak napise, ze nic nebude ............. no pripojene do netu to mam .. takze kde je chyba ?? a jeste to ukazuje, ze na 4vMK by se to melo moc upgarde ... takze propadle to nemam .. mate nekdo nejakou radu ? dik
- development
- freenet, education