Takze ostatni Slivenaci nijak moc nereaguji, proto to zrejme bude muset probrat a udelat jen nase ctyrka, tedy za predpokladu, ze se Roman pripoji k realizaci.
Ja jedu ve stredu do lazni, takze nevim, jestli se do te doby neco podnikne ci ne. Kazdopadne jsou tu jeste Bazzy a Ctirad, kteri jsou schopni a ochotni se sejit a co nejrychkeji to zrealizovat. Ja s nimi budu vicemene v kontaktu a halt se o5 pridam az se vratim.
Do te doby se snad uz neco zrealizuje a SlivenecNet bude alespon v testovacim provozu.
Já zatím nemám žádný net doma, tak se nemůžu ozývat příliš často, nicméně bych se chtěl s někým setkat, ale chtělo by to, aby mi někdo poslal SMS z netu na tel. 0732805531 kde a kdy.
Norick má k dispozici celej barák a pokud to freenetu ve Slivenci pomůže - je k dispozici... Vidím ale jen Slivenecký horizont - škola, kostel - baráky v ul. Ke Smíchovu a níže. Ideální pohled na Modřany - Komořany, ale to je trochu daleko(?).
Spojení MAP 02 - Norick od včerejška chodí, bez větších problému ani byste nevěřili při jak nízkejch procentech to v pohodě jede - dokonce jsem to zkoušel i plechovkou a taky jsem se připojil.
Ode mě by propojení dál(směr Slivenec) nemělo být problém, jsou 2 alternativy(Prochy, Ctirad), takže něco by vyjít mělo, kdyžtak se stožárem.
mas pravdu, zreovna jsem na to taky koukal. Reknu Romanovi at jeden smazne.
Podle toho to vzduchem ke me je 91m, ale od oka kolem plotu to bude skoro 250 az 300m.
Spoj s MAP 02 mi jede výborně((měla by to být 64ka)(i když procentuálně je to dost mizerný, ale to se neprojevuje)), jak ostatně můžeš vidět, protože jinak bych se nepřipojil. Zrovna dneska jsem byl u nich na srazu pokecat si.
Těch 250m je dost, to bude chtít nějak ošetřit.
PS: Není v silách běžného Membera smáznout bod, to můžou jen Modertoři apod. A stejně to není vidět, akorát když na něj klikneš tak uvidíš vzdálenost od sebe samého.