Jak sem uz o arnice rikal, je tu dost neprehledna struktura, kdy kazdy neco vi, za neco odpovida a na nekoho te odkaze. Takze to trva. Predbezne v pondeli nebo v utery sem hodim blizsi info, jak dal. Bo co jsem zatim zjistil po telefonu s zastupcem Bussmarku (majitel objektu) pro objekt Arnika, bud to pochopil, ze to mame pro komercni vyuziti a tak chce po nas platit 1000 mesicne za antenu na strese, nebo "preslechl" ze to mam pro spojeni se ve volnem pasmu s par prately. Takze v pondeli budu "vysvetlovat" a pak hodim co sem zjistil. Bo o vikendu nikdo z nich nehne ani prstem. Vyzkouseno.
A kontaktoval jsem vsechny, co maji zakresleny nod v okruhu cca 1500 metru od arniky, mimo lidi co sem prispeli do fora, je jeste cca 2-3 lidi co napsali mail se zajmem. Odkazal jsem vsechny, at zajdou sem, ale jak vidno moc aktivni nejsou nebo nemuzou. Ty co ignorovaly do niceho nutit nebudu.
A spojeni s jinymi AP je trochu predcasne resit. Nejdrive musime udelat AP zde, teprv pak resit propojeni do CZF.
je rozdil ze po mne budou chtit 1200 rocne za provozni naklady + neco za elektriku anebo budou chtit jeste 12000 za "pronajem nebytovych prostor".
du zitra za kamosem pravnikem.snad tomu bude rozumet (patri to do obcanskeho prava, on ma zamereni na obchodni,ale urcite tomu rozumi vic nez ja
Zdravim vsechny!!
Toz jsem primym sousedem Honzy_V (bydlim o patro niz) a tedy moji pozici nemusim vysvetlovat.
Kdyz tak na to koukam, tak uz by sme neco vytvorit meli!! ... neb je nas skoro az dost co by to chteli/vyuzili ale zatim nic neni )
Jdu do toho s vami!! Jen reknete co je treba ;o)
Nejdřív ze všeho zdravím souseda Cinu ... - jestli je to kolem 10 lidí, chce to svolat tak na hodinku stůl v hospodě a začít jednat. Koukám, že velmi aktivní je dzosh, tak dzoshi, stanov datum a čas. Ideální je pátek 7. či pondělí 11. (tak kolem 19.00 někde na ZM)
Toz, uz sem se nechal zaradit do fronty cekajici na I-paQ+WiFi na promereni situace okolo sveho bydliste.... a prej se bude casem kupovat i ext. antena, takze se bude dobre smerove hledat zdroj ))
zjistil jsem, ze nejsem najemnik, ale druzstevnik. Ale zda mam pravo na antenu na strese nebo ne, mam se zajit zeptat na druzstvo. Zitra tam zajdu.
Pravnik predbezne rekl toto : z toho zakona vyplyva : majitel domu ma POVINNOST umoznit vystavbu anteny, to je pravda. Ale NENI receno, ze zadarmo V PRIPADE ze neni v najemni nebo druzstevni smlouve UVEDENO ze ANTENA patri K BYTU. Tudiz pravne maji pravdu oni pokud bych byl najemnikem a nemel v smlouve ze antena patri k bytu, MAJI pravo mi PRONAJMOUT tzv NEBYTOVY prostor (stozar) za castku, kterou urci oni.
Ale jelikoz jsem druzstevnik, du zitra na druzstvo zjistit, co ze teda muzu.
Novi zajemci : Jen klid, to neni zalezitost na par dnu. Sup sup a hotovo. Ale zajem je potesujici)
napr..ze druzstvo ma uredni hodiny jen ve stredu od 9 do 18
napr..ze by mozna pomohlo jim poslat presne specifikace te anteny, co bychom chteli dat.
jedna vcelku dulezita vec - dat tam nekolik parabol do vsech smeru nam asi nedovoli.Oni ten stozar pronajimaji eurotelu,pegasu,tele2,a jeste 7 komercnim objektum, takze by nebyli nadseni, kdyby jim mezi antenama, za ktere si uctuji silene prachy bylo nekolik, ze kterych by jim skoro nic nebylo a ktere by zvysovali mozna rizika narusovani signalu.
Dzosh : Ten spravce se mi nejak nezdal dnes.. Nejak si ty anteny na strese hlida. Prirovnal bych to k tomu, jak pes hlida svou nejlepsi kost.. Rek bych, ze ma z pronajimani strechy a dohled na ni nejakou provizi.. Takze myslenka, ze by nejak aktivne pomohl za neziskove anteny byla nesmysl.
kua, proc je to takovy bordel..proc nelze proste za nejaky peniz to udelat a nechat to bezet.. Svet je vzdycky tak zasr@ne komplikovany pokud jde o prachy, bo vzdycky nekdo chce mit vic na ukor jinych a nikdo nikomu neveri:(